Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

"Младежки форум", град Плевен
4 Март, 2015 година

В навечерието на най-светлия и важен празник за България – 3-и март, Вдъхновителите като една Хвърковата чета полетяха на поход в Плевен. Посетихме амбициозните млади в града по покана на "Младежки форум" и по-конкретно на един млад, последователен и истински визионер – г-н Иван Мандински, който е взимал участия в нашите инициативи през годините.

"Младежки форум", град Плевен — Поход на вдъхновителите

Освен топлото посрещане, присъстващите взеха участие в отворента дискусия, която Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега” създадоха.

Специалисти в своята област на работа и основно практици, а не теоретици, разказаха своите истории пред учениците. Също така посъветваха какво е нужно всеки да знае, да прави, как да се подготвя, ако иска да улови всеки шанс за успех, предложен му от съдбата.

Илиян Илиев e млад учител, който показа чрез демонстрация как хардуери комуникира помежду си. Стефан Бурджев е предприемач от Плевен, който говореше за важните неща в живота, към какво да се стремим, от какво да се пазим по житейския си път, как да работим здраво, за да успеем.

Веселин Плачков – актьорът, играещ Левски в едноименния филм, пуснат скоро по кината, обясни как колкото по-успешен и известен ставаш, толкова по-сериозна става и отговорността, т.е. младите да не си мислят, че като станеш богат и известен, можеш да щракаш с пръсти. Не, всичко е винаги неуморна борба, старание и работа да даваме максимума от себе си и да ставаме все по-добри.

Георги Миленчев обясни какво всъщност означава да си млад, честен и успешен предприемач в България, а Християна Минкова – ученичка, участвала в инициативите на „Аз мога – тук и сега”, разказа за цялото усещане от това да бъдеш част от образователната и вдъхновяваща програма за ученици и юноши в България.

Г-н Кристалин Чавдаров по традиция откри деня със своята лекция и закри дискусиите с няколко мъдри думи и лични съвети.

Вдъхновителите взели участие

Снимки от "Младежки форум" град Плевен / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге

ПГ "Велизар Пеев"

8 Февруари, 2015 година

Искащи и можещи, вчера /7.02/, събота, стартирахме с първия за годината Поход на вдъхновителите! Той се случи в най-„сладкия” български град – Своге, в ПГ „Велизар Пеев”. Напомняме, че през 2013 година…прочети : )

ПГИИ "Джон Атанасов", град Търговище

ПГИИ "Джон Атанасов"

21 Февруари, 2016 година

Над 150 млади, будни и нахъсани за промяна умове срещнахме в...Търговище на 20 февруари 2016г.! Да, точно така - Професионална гимназия по икономическа информатика "Джон Атанасов" - град Търговище! Толкова…прочети : )

ЗПГ "Климент Тимирязев", град Сандански

ЗПГ "Климент Тимирязев"

28 Март, 2016 година

Събота /26.03/ бяхме в най-слънчевият и топъл град в България..., но се оказа, че град Сандански не е само гостоприемен, а и средище за амбициозни, мотивирани и бъдещи лидери! Срещата с над 120 младежи…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437