Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

91 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 16335 км. и срещнахме повече от 6709 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 sega @ az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Младежки дом, град Добрич на 17 Март, 2018 година

Читалище "Родопска искра", град Ардино
30 Ноември, 2015 година

В събота /28 ноември/ посетихме град Ардино по покана на г-н Тунио Зафер, който е в сферата на технологиите от 13 години. Минал е през проекти като МТелеком, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations и други. В момента е част от екипа на pCloud – услуга за съхранение на данни в онлайн пространството - благодарим Ви!

Читалище "Родопска искра", град Ардино — Поход на вдъхновителите

В града в близост до "Дяволският мост" екипа ни откри много чисти и амбициозни хора. Не може да отречем, че Ардино и района е много красив! Въобще не съжаляваме за стотиците километри и безсънната нощ в пътуване... :))

По традиция пръв думата взе усмихнатият основател на "Аз мога - тук и сега", г-н Кристалин Чавдаров, като той не скри изненадата си, че в събота, в Ардино има толкова лъчезарни млади и основно възрастни хора, които не спират и продължават - тук и сега!

Продължихме с житейската история и най-вече преломните моменти на един много нестандартен пътешественик, който за пръв път застана пред аудиторията на "Аз мога - тук и сега". Г-н Велизар Величков, който в момента е Търговски Директор и партньор на една много популярна платформа, а именно Grabo.bg, както и Trendo.bg.

Следващия вдъхновител бе познат за града, а и дългогодишен участник в нашите инициативи. Антон Чолаков е по-известен, като "момчетата от Ардино" заедно с другия представител от града, а именно Николай Чочев. Антон разказа за периода в който е бил участник, а най-интересна бе частта за висшето образование и професионалното бъдеще!

Чаровната дама, която ни "скри шапките" с Интелект-а си - г-жа Ваня Ананиева, разказа за важните "ДА-та!" в живота и как от кухнята на баба създава най-готините езикови училища - Интелект. Разбира се не пропусна да спомене и за общите ни "луди" идеи в Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за всички ученици от 7 до 12 клас, изучаващи английски и немски.

Имаше и още един много, много интересен вдъхновител, който за първи път застава пред аудиторията на инициативата ни "Поход на вдъхновителите". Г-н Георги Аврамов, който е собственик на туристическа агенция Verso Travel, няколко заведения и ресторант, както и на спортни игрища в София!

Този поход ще го запомним с много приятна емоция и среща с една наистина амбициозна аудитория! Надяваме се много скоро да се върнем в Ардино, а и защо не хора от Ардино да дойдат в Девин за да премерят сили с връстниците си на следващото състезание?

Снимки от Читалище "Родопска искра" град Ардино / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

"Младежки форум", град Плевен

"Младежки форум"

В навечерието на най-светлия и важен празник за България – 3-и март, Вдъхновителите като една Хвърковата чета полетяха на поход в Плевен. Посетихме амбициозните млади в града по покана на "Младежки форум"…прочети : )

4 Март, 2015 година
"Интерпред", град София

"Интерпред"

Тази събота – 28 март, се проведе изключително специален Поход на вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега”! Този път не обикаляхме надлъж и на шир страната, а решихме останем в града, който расте, но не…прочети : )

2 Април, 2015 година
Професионална гимназия "Васил Димитров", град Мадан

ПГ "Васил Димитров"

Всяка една секунда от пътуването до град Мадан и обратно си заслужаваше и бихме го сторили отново, отново и отново. Днес се срещнахме с много различни, достойни, горди и истински млади българи, които са…прочети : )

13 Март, 2016 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov
spa devin super hosting

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • alkazar design
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Международна награда на херцога на Единбург
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Pragmatic LLC: Курсове по Програмиране
  партньор
 • itraining
  основен партньор
 • The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници
  бизнес обучения
 • 1000 stipendii
  партньор
 • programista
  партньор
 • Obecto - Software Development for Startups
  партньор