Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Читалище "Родопска искра", град Ардино
30 Ноември, 2015 година

В събота /28 ноември/ посетихме град Ардино по покана на г-н Тунио Зафер, който е в сферата на технологиите от 13 години. Минал е през проекти като МТелеком, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations и други. В момента е част от екипа на pCloud – услуга за съхранение на данни в онлайн пространството - благодарим Ви!

Читалище "Родопска искра", град Ардино — Поход на вдъхновителите

В града в близост до "Дяволският мост" екипа ни откри много чисти и амбициозни хора. Не може да отречем, че Ардино и района е много красив! Въобще не съжаляваме за стотиците километри и безсънната нощ в пътуване... :))

Вдъхновителите взели участие

По традиция пръв думата взе усмихнатият основател на "Аз мога - тук и сега", г-н Кристалин Чавдаров, като той не скри изненадата си, че в събота, в Ардино има толкова лъчезарни млади и основно възрастни хора, които не спират и продължават - тук и сега!

Продължихме с житейската история и най-вече преломните моменти на един много нестандартен пътешественик, който за пръв път застана пред аудиторията на "Аз мога - тук и сега". Г-н Велизар Величков, който в момента е Търговски Директор и партньор на една много популярна платформа, а именно Grabo.bg, както и Trendo.bg.

Следващия вдъхновител бе познат за града, а и дългогодишен участник в нашите инициативи. Антон Чолаков е по-известен, като "момчетата от Ардино" заедно с другия представител от града, а именно Николай Чочев. Антон разказа за периода в който е бил участник, а най-интересна бе частта за висшето образование и професионалното бъдеще!

Чаровната дама, която ни "скри шапките" с Интелект-а си - г-жа Ваня Ананиева, разказа за важните "ДА-та!" в живота и как от кухнята на баба създава най-готините езикови училища - Интелект. Разбира се не пропусна да спомене и за общите ни "луди" идеи в Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за всички ученици от 7 до 12 клас, изучаващи английски и немски.

Имаше и още един много, много интересен вдъхновител, който за първи път застава пред аудиторията на инициативата ни "Поход на вдъхновителите". Г-н Георги Аврамов, който е собственик на туристическа агенция Verso Travel, няколко заведения и ресторант, както и на спортни игрища в София!

Този поход ще го запомним с много приятна емоция и среща с една наистина амбициозна аудитория! Надяваме се много скоро да се върнем в Ардино, а и защо не хора от Ардино да дойдат в Девин за да премерят сили с връстниците си на следващото състезание?

Снимки от Читалище "Родопска искра" град Ардино / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Профилирана гимназия "Христо Ботев", град Дупница

ПГ "Христо Ботев"

28 Октомври, 2015 година

Най-накрая бяхме и в града на фармацията! В събота /24 октовмри/ посетихме Гимназия "Христо Ботев" в град Дупница по покана на ръководството в лицето на г-жа Мария Фалина - Гиздова, учител по информационни…прочети : )

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге

ПГ "Велизар Пеев"

8 Февруари, 2015 година

Искащи и можещи, вчера /7.02/, събота, стартирахме с първия за годината Поход на вдъхновителите! Той се случи в най-„сладкия” български град – Своге, в ПГ „Велизар Пеев”. Напомняме, че през 2013 година…прочети : )

"Младежки форум", град Плевен

"Младежки форум"

4 Март, 2015 година

В навечерието на най-светлия и важен празник за България – 3-и март, Вдъхновителите като една Хвърковата чета полетяха на поход в Плевен. Посетихме амбициозните млади в града по покана на "Младежки форум"…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437