Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Профилирана гимназия "Пейо К. Яворов", град Петрич
25 Януари, 2016 година

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Петрич, защото имаше коледна и новогодишна пауза през, която събрахме сили и нови идеи за развитие на "Аз мога - тук и сега". Благодарим Ви, че бяхте и сте с нас! Предстоят страхотни изживявания за цялото семейство на "Аз мога - тук и сега" през 2016...

Профилирана гимназия "Пейо К. Яворов", град Петрич — Поход на вдъхновителите

В събота /23 януари/ посетихме Гимназия "Пейо К. Яворов" в града, където Слънцето е вечно усмихнато! Петрич! Поканата за нашето участие получихме от г-жа Таня Георгиева, учител по информатика и информационни технологии - благодарим Ви!

Вдъхновителите взели участие

Г-н Кристалин Чавдаров представи вдъхновителите, а след това разказа за ученическите си години, както и за първите спомени след първото състезание по ИТ, информатика и визуални изкуства в град Девин. Той разказа и за Киви Дизайн и интересните проекти, които за него са представлявали предизвикателство..

Продължихме с Георги Христулев, който изключително точно обясни как и защо е Искащ, Знаещ, Можещ и Щастлив. Георги е предприемач, усмихнат, лектор, НЛП трейнър и човекът, който посъветва амбициозните ученици от град Петрич с: "Правим каквото можем, пък да става каквото искаме..." :)

Най-новият ни вдъхновител очарова освен с усмивката си и със съветите си за важността на външният вид. Г-ца Ивета Петрова разкри как подсъзнанието влияе на дрехите ни, обувките, прическата. Ивета разкри тайната за 10-те секунди на първото впечатление, както и посъветва как да се обличаме за интервю на работа, училище и/или работното място...

След това Константин Рачев разказа за своя собствен житейски и професионален път – от малко градче и училище до студент в столицата, програмист в „Киви Дизайн” и част от организаторите на „Аз мога - тук и сега”. Константин не пропусна да разкаже и за "тежките" изпити в университета...неволята да станеш инженер. :)

"Черешката на тортата" бе специалният ни вдъхновител. Той е млад, готин и целеустремен в бъдещето! Алекса Тачев е сред запомнящите се участници в инициативите на "Аз мога - тук и сега", а от скоро студент в ТУ-София и със специална покана да се присъедини в организаторското семейство на "Аз мога - тук и сега". Той разказа какво и как се е променил живота му в последните години и не пропусна да спомене важните първи 7 години в живота на всеки човек. Благодарим ти!

Снимки от ПГ "Пейо К. Яворов" град Петрич / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

ОП "Общински Младежки център", град Хасково

ОП "Младежки център"

19 Март, 2016 година

19 март /събота/ веднага след Кърджали продължихме в града на Богородица - Хасково! Без умора, без мрънкане и без оправдания, защото вдъхновението е призвание, защото ние от "Аз мога - тук и сега" вярваме…прочети : )

Средно училище "Христо Ботев", с. Горна Малина

СУ "Христо Ботев"

1 Декември, 2017 година

С огромно вълнение приехме поканата да гостуваме на школо с над 150 години история, с перфектна материално-техническа база и очевидно ръководство и екип работещ за бъдещето, а именно за нашите деца! "...…прочети : )

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге

ПГ "Велизар Пеев"

8 Февруари, 2015 година

Искащи и можещи, вчера /7.02/, събота, стартирахме с първия за годината Поход на вдъхновителите! Той се случи в най-„сладкия” български град – Своге, в ПГ „Велизар Пеев”. Напомняме, че през 2013 година…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437