Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

91 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 16335 км. и срещнахме повече от 6709 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 sega @ az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Младежки дом, град Добрич на 17 Март, 2018 година

Ивета Христулева

вдъхновителтук и сега!

Ивета Христулева

Visioner

В професионалната ми кариера има много и разнообразни на вид професии. Обичам да уча и прилагам в живота едновременно. Всичките ми увлечения са на творческа основа смесено с предприемачество и много желание за нови знания. От ранно младежките ми години съм работила като фризьор в известен столичен салон от висок клас. Мои деца са много корици на известни модни списания, от които любимо ми е EVA, с което продължавам да работя, клипове на български изпълнители, като Мария Илиева и Орлин Павлов, предавания с Мария Игнатова и Ива Екимова, реклами за български и чуждестранни телевизии.

След многогодишна практика започнах успоредно с косите да правя и грим. Тук на ред дойдоха кино продукциите с американски произход, както и дълъг списък от фото сесии и клиенти с различни изисквания и вкусове.

За да мога да работя с хора изкарах курсове от различно естество. Личностно развитие, което е съсредоточено в комуникации, презентационни умения, работа е екип, НЛП, себе изразяване и творчество. Много световни треньори, фасилитатори и терапевти спомогнаха за моята реализация и осъществяване на мечтите ми. Какво имам предвид?

Исках да мога да давам знания и умения на хората. Да спомагам за по-добрия им начин на живот и да улесня с нещо ежедневието им. Обичайки красотата и стремейки се към съвършенството и хармонията на вселената аз срещнах науката за себе си. Тя е направена от човека за човека.Така попаднах на образователния курс на академия Colour me beautiful, където нещата се подредиха за мен. Срещнах едно знание, което е разработвано от 30 години, опит натрупван с хиляди клиенти. Правила, които са най-естественото нещо във визията на хората. От години мечтаех за средство, което да подкрепи интуитивните ми способности и бях възнаградена. Сега с всички тези компоненти аз правя живота на хората по-лесен, шарен и творчески като им помагам в това да разбират повече себе си, да умеят да избират нещата за себе си в морето от предлагане като се започне от дрехи, аксесоари, козметика. Да пазаруват по-бързо и по-разумно в забързаното ежедневие. Да се чувстват по-добре, където и да се намират. Да виждат творчеството в семплите неща от живота. Да се обичат и харесват повече. Да общуват по-лесно. Да се покажат и заявят на света такива, каквито са. В целия свят от фалшивости да съумеят да работят със себе си, като висококачествен материал. Да избират най-доброто за себе си и да взимат решения бързо.

В моята визия за бъдещето виждам по-красиви,балансирани и творчески настроени хора. За целта проектите ми са много отворени и случващи се едновременно: семинари, курсове, индивидуални консултации, разработване на различни продукти и марки на българския пазар, статии, предавания, интервюта.

Инициативи на „Аз мога - тук и сега”

Походи в които Ивета е взелa участие до момента

Профилирана гимназия "Пейо К. Яворов", град Петрич

ПГ "Пейо К. Яворов"

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Петрич, защото имаше коледна и новогодишна пауза през, която събрахме сили и нови идеи за развитие на "Аз мога - тук и сега". Благодарим…прочети : )

25 Януари, 2016 година

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov
spa devin super hosting

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • alkazar design
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Международна награда на херцога на Единбург
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Pragmatic LLC: Курсове по Програмиране
  партньор
 • itraining
  основен партньор
 • The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници
  бизнес обучения