Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Ивета Христулева -
									Visioner

ментортук и сега

Ивета Христулева

Visioner

В професионалната ми кариера има много и разнообразни на вид професии. Обичам да уча и прилагам в живота едновременно. Всичките ми увлечения са на творческа основа смесено с предприемачество и много желание за нови знания. От ранно младежките ми години съм работила като фризьор в известен столичен салон от висок клас. Мои деца са много корици на известни модни списания, от които любимо ми е EVA, с което продължавам да работя, клипове на български изпълнители, като Мария Илиева и Орлин Павлов, предавания с Мария Игнатова и Ива Екимова, реклами за български и чуждестранни телевизии.

След многогодишна практика започнах успоредно с косите да правя и грим. Тук на ред дойдоха кино продукциите с американски произход, както и дълъг списък от фото сесии и клиенти с различни изисквания и вкусове.

За да мога да работя с хора изкарах курсове от различно естество. Личностно развитие, което е съсредоточено в комуникации, презентационни умения, работа е екип, НЛП, себе изразяване и творчество. Много световни треньори, фасилитатори и терапевти спомогнаха за моята реализация и осъществяване на мечтите ми. Какво имам предвид?

Исках да мога да давам знания и умения на хората. Да спомагам за по-добрия им начин на живот и да улесня с нещо ежедневието им. Обичайки красотата и стремейки се към съвършенството и хармонията на вселената аз срещнах науката за себе си. Тя е направена от човека за човека.Така попаднах на образователния курс на академия Colour me beautiful, където нещата се подредиха за мен. Срещнах едно знание, което е разработвано от 30 години, опит натрупван с хиляди клиенти. Правила, които са най-естественото нещо във визията на хората. От години мечтаех за средство, което да подкрепи интуитивните ми способности и бях възнаградена. Сега с всички тези компоненти аз правя живота на хората по-лесен, шарен и творчески като им помагам в това да разбират повече себе си, да умеят да избират нещата за себе си в морето от предлагане като се започне от дрехи, аксесоари, козметика. Да пазаруват по-бързо и по-разумно в забързаното ежедневие. Да се чувстват по-добре, където и да се намират. Да виждат творчеството в семплите неща от живота. Да се обичат и харесват повече. Да общуват по-лесно. Да се покажат и заявят на света такива, каквито са. В целия свят от фалшивости да съумеят да работят със себе си, като висококачествен материал. Да избират най-доброто за себе си и да взимат решения бързо.

В моята визия за бъдещето виждам по-красиви,балансирани и творчески настроени хора. За целта проектите ми са много отворени и случващи се едновременно: семинари, курсове, индивидуални консултации, разработване на различни продукти и марки на българския пазар, статии, предавания, интервюта.


Инициативи

Походи в които Ивета е взелa участие до момента

Профилирана гимназия "Пейо К. Яворов", град Петрич

ПГ "Пейо К. Яворов"

25 Януари, 2016 година

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Петрич, защото имаше коледна и новогодишна пауза през, която събрахме сили и нови идеи за развитие на "Аз мога - тук и сега". Благодарим…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437