Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Наталия Такова -
									Вести

ментортук и сега

Наталия Такова

Вести

Тя не вярва в случайностите в професионалния път, но в чудесата в живота – определено.

Още в момента, в който разбира, че е приета да учи „Масови комуникации“ (НБУ) през 2007 г., започва да търси работа в сферата на журналистиката и стартира работа в едни от големите редакции в България (сп. „Блясък“, има публикации в сп. „Тя“, „Elle”, Story”, „Cosmopolitan”, “Журнал за жената“ и др.). Именно „в кухнята“ научава как един разказ може да бъде истински „вкусен“, „горчив“, „сладникав“ или пък „пресолен“. В момента е редактор в един от най-големите новинарски сайтове в България – Vesti.bg (част от портфолиото на водещата дигитална компания в България - „Нет Инфо“ АД), а любимото ѝ нещо са интервютата – безценни възможности, в които научава много за и от живота на хората, но най-много обича обмена на енергия по време на срещите.

Междувременно завършва и магистратурата си - „Реклама и бранд мениджмънт“ и с удоволствие изследва как една идея се ражда, отглежда с любов и може да се превърне в добре работеща машина.

Винаги са я вдъхновявали натрапчивият мирис на току-що разопаковано ново списание, безумните идеи с перфектна реализация, а напоследък и креативните DIY закачки, с които да запълва време и пространство с красота и творене.

Три любопитни факти за нея: може да прекара часове наред с четка в ръка и бои по скулите; никога не се притеснява да каже „не“, но първо си представя какво би било, ако каже „да“; вярва в сентенцията, че „не е важно какъв си, важното е да си добър човек“.


Инициативи

Походи в които Наталия е взелa участие до момента

Математическа гимназия "Константин Величков", град Пазарджик

МГ "К. Величков"

15 Февруари, 2016 година

Сърца и ум в едно цяло, цяло туптящо и крещящо - промяна! Промяната към последователно, достойно и усмихнато бъдеще - успех и щастие...щастие и успех! Ние никога няма да спрем, а ще порастем - имаме си…прочети : )

Природо-математическа гимназия "Христо Смирненски", град Перник

ПМГ "Христо Смирненски"

8 Март, 2015 година

Нали знаете, че Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега” нищо не ги плаши, включително и обилният снеговалеж, който се сипе над страната вече толкова време! Тази събота, в навечерието на прекрасния празник…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437