Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Миряна Захариева -
									Фондация "Надежда за малките"

ментортук и сега

Миряна Захариева

Фондация „Надежда за малките“

Миряна Захариева е експерт по онлайн ПР и социални медии. Има 5 години опит в управлението на онлайн репутацията на бизнеси, публични личности и неправителствени организации с помощта на онлайн канали и основно социални медии.

Преди да открие страстта си към онлайн комуникациите, Миряна работи повече от 6 години професионално и като доброволец в неправителствения сектор. Опитът в работата с младежи, които напускат домовете за деца, лишени от родителска грижа (както и с други маргинализирани групи и общности) я кара да вярва, че всеки може да постигне всичко – достатъчно е да е мотивиран и да има някой, който да му даде кураж и, може би, мъничко помощ. Силно вярва, че тайната на успехът не се крие във вроден талант и благоприятна околна среда, а в усърдна работа и позитивна нагласа към света.

Важните за Миряна каузи са свързани с правото на децата и младежите на достоен живот, изпълнен с любов и равни възможности за развитие. Тя е член на Управителния съвет на фондация „Надежда за малките“, която се грижи за бебета, лишени от родителска грижа; активен член и доброволец на Асоциация общество и ценности. Силно вярва, че семейството е най-важната клетка на здравото общество. Майка е на 2 момчета. Вдъхновят я вдъхновените. Мотивират я онези, които имат нужда от вдъхновение.


Инициативи

Походи в които Миряна е взелa участие до момента

Природо-математическа гимназия "Акад. проф. д-р Асен Златаров", град Ботевград

ПМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров"

16 Февруари, 2015 година

В деня на Трифон Зарезан и свети Валентин – 14 февруари, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега” решихме да се отдадем на любовта и опиянението от това, което правим така добре – да вдъхновяваме! Втората…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


089 / 2426666 08879 / 44437
sega [_@_] az-moga.bg

 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • Musala Soft sofia bulgaria jsc.
  Мусала софт
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437