Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Иво Илиев -
									InteractАge

ментортук и сега

Иво Илиев

InteractАge

Здравей, приятелю!

Смея да те нарека "приятел" още тук и сега, защото всички в Интернет могат да са приятели, когато ги обединява една тема и една емоция. И защото цял живот съм живял край морето - усещам, че щом си попаднал в този сайт, значи с теб сме на една вълна.

Когато пиша този текст съм на 32 години, управител на три дигитални маркетинг агенции, две от които ориентирани към чуждестранни клиенти.

Завършил съм публични финанси и музикална педагогика, имам три специализации и една магистърска степен. И все пак от доста години работя професионално и водя лекции като маркетолог. Защото винаги съм се стремял към това, което обичам.

Пожелавам същото и на теб - цели се в нещата, които обичаш и те правят щастлив. Най-често те са под носа ти, но не ги виждаш заради предразсъдъци, клишета, страхове и пр. Няма как да го знаеш, но съм сигурен, че чувстваш, че щастието съществува тук, в България, и не е по-различно от където и да е другаде по света. Просто трябва да го поискаш, видиш и вземеш. Така правя аз - запрятам ръкави и имам своите вдъхновения. Те ме правят богат по всички възможни начини.

А като магистър финансист знам много добре, че финансово е най-изгодно да изкарваш пари от чужбина, а да имаш времето и възможностите да ги харчиш в България. Тази сложно проста идея искам да ти споделя - на теб и на колкото може повече хора. И всички ние нямаме нужда от аргументи, защото чувстваме, че е така и това доказателство ни е достатъчно.

Ти и аз можем! Тук! Сега!
Успех! Твой приятел,
Иво


Инициативи

Походи в които Иво е взел участие до момента

Младежки дом, град Добрич

Младежки дом

17 Март, 2018 година

Екипът на „Аз мога - тук и сега” все още си спомняме с усмивка 4-тия по ред “Поход на вдъхновителите”, който се проведе преди 6 години в град Добрич. На 17 март 2018 година с голямо въодушевление приехме…прочети : )

Средно училище "Христо Ботев", град Айтос

СУ "Христо Ботев"

25 Март, 2015 година

Когато вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. Така се чувстваме и ние от „Аз мога – тук и сега”, когато поемаме…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437