Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Галина Георгиева -
									Mezena Studios

ментортук и сега

Галина Георгиева

Mezena Studios

Галина Георгиева живее за да създава интериори.

Като малка, често затваря очи, а въображениeто и я понася през градини, къщи, интериори, в които създава и оформя всяко пространство, всеки цвят, всеки детайл.

20 години по-късно, най-голямата и сила е в концептуалният дизай и начина, по който го пренася във всеки елемент на интериора. Еко дизайнът за нея не е тренд, а начин на изграждане и съществуване на пространсрвата, начин на работа и на живот.

В България завършва ЛТУ и няколко години работи като мебелен дизайнер преди да замине за Лос Анжелис през 2004. Там открива светa на интериора и възможностите, които нейната професия дава на хората за по-добър живот. Водена от мечтата си да създава не само мебели, но и цялостното пространство около тях, през 2011 се дипломира като Магистър по Интериорна Архитектура и Дизайн в един от най-престижните университети - Academy of Art University в Сан Франциско. Любовта и към българските традиции, я карат да постави България и Тракийското наследство в основата на дипломната и работа и да създаде Еко Хотел и Спа Мезена в духа на тракийската култура. Проектът жъне огромни успехи, публикуван е в списания и е изложен от Академията в даунтаун Сан Франциско като една от най-добрите работи на университета до сега.

Работи с известни дизайнери, участва в престижни интериорни събития и благотворителни каузи, в кино проекти, пише статий и винаги се стреми да се докосне до всеки аспект на сътворяването на красивото, функционалното и полезното.

През 2013 се завръща "за малко" в България. Желанието й да дава обратно я кара да остава всеки ден и да харесва предизвикателствата, които открива в работата и живота й в България.

Днес, Галина съчетатава работата си за американска компания специализирана във вуртуални ивенти и уебинари и работата си в собствената й фирам за интериорен дизайн - Mezena Studios.

Ако я попитате "Какво работи?" - ще отговори "Мечтата си". Мечтата да прави живота на хората по-красив, по-лесен, по-вдъхновяващ. Мечтата да работи със сърцето си и да дава.


Инициативи

Походи в които Галина е взелa участие до момента

125 СУ "Боян Пенев", град София

125 СУ "Боян Пенев"

16 Март, 2016 година

Отдавна не се бяхме срещали с ученици от София. Извънредната, вдъхновяваща и специална среща днес с учениците на 125. СОУ "Проф. Боян Пенев" с изучаване на чужди езици ще остане в сърцата ни! Над 200 млади,…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437