88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!
Галина Георгиева

вдъхновителтук и сега!

Галина Георгиева

Mezena Studios

Галина Георгиева живее за да създава интериори.

Като малка, често затваря очи, а въображениeто и я понася през градини, къщи, интериори, в които създава и оформя всяко пространство, всеки цвят, всеки детайл.

20 години по-късно, най-голямата и сила е в концептуалният дизай и начина, по който го пренася във всеки елемент на интериора. Еко дизайнът за нея не е тренд, а начин на изграждане и съществуване на пространсрвата, начин на работа и на живот.

В България завършва ЛТУ и няколко години работи като мебелен дизайнер преди да замине за Лос Анжелис през 2004. Там открива светa на интериора и възможностите, които нейната професия дава на хората за по-добър живот. Водена от мечтата си да създава не само мебели, но и цялостното пространство около тях, през 2011 се дипломира като Магистър по Интериорна Архитектура и Дизайн в един от най-престижните университети - Academy of Art University в Сан Франциско. Любовта и към българските традиции, я карат да постави България и Тракийското наследство в основата на дипломната и работа и да създаде Еко Хотел и Спа Мезена в духа на тракийската култура. Проектът жъне огромни успехи, публикуван е в списания и е изложен от Академията в даунтаун Сан Франциско като една от най-добрите работи на университета до сега.

Работи с известни дизайнери, участва в престижни интериорни събития и благотворителни каузи, в кино проекти, пише статий и винаги се стреми да се докосне до всеки аспект на сътворяването на красивото, функционалното и полезното.

През 2013 се завръща "за малко" в България. Желанието й да дава обратно я кара да остава всеки ден и да харесва предизвикателствата, които открива в работата и живота й в България.

Днес, Галина съчетатава работата си за американска компания специализирана във вуртуални ивенти и уебинари и работата си в собствената й фирам за интериорен дизайн - Mezena Studios.

Ако я попитате "Какво работи?" - ще отговори "Мечтата си". Мечтата да прави живота на хората по-красив, по-лесен, по-вдъхновяващ. Мечтата да работи със сърцето си и да дава.

Инициативи на „Аз мога - тук и сега”

Походи в които Галина е взелa участие до момента

125 СУ "Боян Пенев", град София

125 СУ "Боян Пенев"

Отдавна не се бяхме срещали с ученици от София. Извънредната, вдъхновяваща и специална среща днес с учениците на 125. СОУ "Проф. Боян Пенев" с изучаване на чужди езици ще остане в сърцата ни! Над 200 млади,…

16 Март, 2016 година

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги