Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

ПГЕЕ "Капитан Петко войвода", град Кърджали
22 Март, 2016 година

Приятели, искаме да ви споделим за прекрасната събота (19 март), която имахме! Както Ви казахме по-рано, бяхме поканени на 2 последователни похода в 1 ден - Кърджали и Хасково. Започнахме в събота точно в 10:00 часа от "Вишеград" (Кърджали) и сме благодарни за топлото посрещане на инж. Петко Кушлев директор на ПГЕЕ "Капитан Петко войвода"!

ПГЕЕ "Капитан Петко войвода", град Кърджали — Поход на вдъхновителите

Когато Вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. С тази нагласа ние от "Аз мога - тук и сега" приемаме всяко следващо предизвикателство и никога не отказваме нови такива! А ти можеш ли - тук и сега? ;)

"Похода на вдъхновителите" се срещна с над 100 будни и млади хора от Кърджали и това за нас бе изключителна чест! Пръв разказа житейската си история и най-вече преломните моменти на един много нестандартен пътешественик г-н Велизар Величков, който в момента е Търговски Директор и партньор на една много популярна платформа, а именно Grabo.bg, както и Trendo.bg. Неговата история е толкова вълнуваща, че няма думи, които да я описват...от актьор, ит предприемач, пътешественик и..? :)

В Кърджали и Хасково беше нестандартно, защото участва и Георги Величков, който е брат на Велизар Величков. Двама братя и две толкова различни истории на успяващи и неотказващи се, неплашещи се от провали млади българи! Благодарим Ви че бяхте с нас!

"Аз съм прост футболист..., ама не става само с ритане на топката - трябва и учене!" - това са думите на г-н Георги Величков, с които започва една много интересна и поучителна лична история от нулата към успеха, успеха в професията и бизнеса, както и семейството.

Г-н Кристалин Чавдаров по традиция откри деня със своята лекция и закри дискусиите с няколко мъдри думи и лични истории, които бяха много лични и много искрени.

Благодарим за организацията и доверието на инж. Петко Кушлев директор на ПГЕЕ "Капитан Петко войвода" и г-жа Лиляна Янкова, директор на Основно училище "Свети Свети Кирил и Методий", очакваме Ви в Девин!

Продължаваме напред, следваща спирка град Сандански - 26 март /събота/ от 10:00 часа в Земеделската професионална гимназия "Климент Тимирязев"! Ние сме готови, а Вие? :)

Вдъхновителите взели участие

Снимки от ПГЕЕ "Кап. Петко войвода" град Кърджали / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Младежки дом, град Добрич

Младежки дом

17 Март, 2018 година

Екипът на „Аз мога - тук и сега” все още си спомняме с усмивка 4-тия по ред “Поход на вдъхновителите”, който се проведе преди 6 години в град Добрич. На 17 март 2018 година с голямо въодушевление приехме…прочети : )

Професионална гимназия "Ген. Владимир Заимов", град Сопот

ПГ "Ген. Владимир Заимов"

17 Ноември, 2014 година

На 15 ноември 2014 година, по традиция в събота се проведе поредният Поход на вдъхновителите от „Аз мога - тук и сега”. Най-сетне сме в града на Вазов, дългоочаквана среща... Този път вдъхновителите Кристалин…прочети : )

ОП "Общински Младежки център", град Хасково

ОП "Младежки център"

19 Март, 2016 година

19 март /събота/ веднага след Кърджали продължихме в града на Богородица - Хасково! Без умора, без мрънкане и без оправдания, защото вдъхновението е призвание, защото ние от "Аз мога - тук и сега" вярваме…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437