Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

"Интерпред", град София
2 Април, 2015 година

Тази събота – 28 март, се проведе изключително специален Поход на вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега”! Този път не обикаляхме надлъж и на шир страната, а решихме останем в града, който расте, но не старее и може да се похвали като европейска столица – София.

"Интерпред", град София — Поход на вдъхновителите

Пред препълнената зала в Интерпред се изправиха Вдъхновителите Сандра Алексиева, Ивайло Захариев, Йордан Жечев, Жюстин Томс, Сребрин Ватралов, Христо Христов, Лазар Радков и Кристалин Чавдаров. Те с гордост, желание и открито сърце разказаха своите истории, рецептите си за успех и съвети за проспериращ бизнес и щастлив живот.

Вдъхновителите взели участие

Началото бе поставено от лъчезарна Сандра. Тя сподели за ученическите и студентските си години, както и за жестокия обрат в живота си. Майка ѝ, покосена от рак, е напуснала прекалено рано този свят, но пък оставила в наследство на дъщерите си нещо изключително важно – волята за живот, борба и успех. Сандра заедно със сестра си продължава делото на своята майка, а именно – кулинарното издание 1001 рецепти. Без да могат да готвят или да разбират нещо от бизнес, но пък с пълни с желание, упорство и оптимизъм сърца, техният проект се развива и става един от най-големите и забележителни кулинарни сайтове в страната. Сандра засегна в лекцията си и проблемът с авторските права – тя все още вижда неправомерно ползвани нейни рецепти в чужди сайтове. В заключение тя сподели, че зад всеки успех стои много мотивация, желание и труд.

Ивайло Захариев, когото всички познават като Мартин от култовия сериал „Под прикритие”, се изправи пред всички в залата като човека Ивайло – млад, амбициозен човек, спортист, съпруг и баща на две деца. Той говори именно за това колко е важно да живеем без маски и театралничене, да бъдем себе си и най-вече – да бъдем хора, искрени, обичащи ближния, помагащи си взаимно.

В почивките между лекциите Лазар Радков – здравословният гуру на „Аз мога – тук и сега”, даваше безкрайно ценни съвети как да се грижим за доброто си здраве и висок жизнен тонус.

Йордан Жечев бе следващият Вдъхновител, който наблегна в лекцията си на три основни неща:
1. живеем в света на недостатъчното
2. винаги, винаги, винаги можем повече
3. страхът от очевидното е страшна тъпотия

Също така разказа подробно и с примери какво точно представлява една добра реклама.

Жюстин Томс съсредоточи своята лекция върху това да разкаже защо е толкова готино да работиш в уеб средите у нас, а след края на презентацията ѝ всички в залата я засипаха с въпроси, на които тя отговори с усмивка и желание, без да пренебрегне никого.

Сребрин Ватралов говори основно за бизнеса с биткойни – какво точно са това, защо са важни, как можем да ги ползваме и всичко останало, което е нужно да се знае. Сребрин засегна още проблемите, произтичащи финансовата структура в света, разказа как работят банките, защо да имаш пари в кеш е форма на подкрепя на корупция и подобни финансово насочени теми.

Христо Христо с усмивка и ведър поглед изнесе своята лекция, с която закри Походът на вдъхновителите. С презентацията си той за няколко минути разказа каква ще е неговата следваща стъпка и каква трябва да бъде на всеки един, занимаващ се с уеб бизнес, човек. За това как светът вече се побира в смартфона ни, как вървим към създаването на един общ глобален пазар, от къде трябва да започнем и кои са основните стъпки към гарантирания успех.

С много емоции, аплодисменти и усмихнати лица приключи вдъхновителната събота и поредният поход на „Аз мога – тук и сега”. За пореден път се показа на младите хора у нас как могат да бъдат успешни, усмихнати и щастливи в собствената си страна, как емиграцията не е решение на проблемите и има много какво да постигнем тук и какво самите ние да дадем на света, стига да запретнем ръкави и построим сами бъдещето си.

Походите на вдъхновителите продължават!
Няма да спрем, а ще пребъдем, защото можем – тук и сега ;)

Снимки от "Интерпред" град София / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Професионална Гимназия по Електротехника и Електроника "Апостол Арнаудов", град Русе

ПГЕЕ "Апостол Арнаудов"

24 Ноември, 2017 година

Дойдохме в Русе с хъс и мотивация да вдъхновяваме. Но се оказа, че желаещите и мотивираните тук са толкова много, че не можахме да ги обхванем наведнъж и ни се наложи да организираме втора група. Благодарим! Благодарим…прочети : )

Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца

ПМГ "Акад. Иван Ценов"

26 Февруари, 2015 година

От началото на годината до сега, че и занапред, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега“ не знаят покой! С широки усмивки на лица и добри сърца всяка събота те посещават по едно училище в определен български…прочети : )

Средно училище "Васил Левски", град Ветово

СУ "Васил Левски"

15 Март, 2015 година

Приятели, искаме да ви споделим за прекрасния петък 13, който имахме! Както ви казахме по-рано, бяхме поканени на извънреден поход в град Ветово. По път за Похода на Вдъхновителите в Русе, се отбихме в…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437