88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

"Интерпред", град София
2 Април, 2015 година

Тази събота – 28 март, се проведе изключително специален Поход на вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега”! Този път не обикаляхме надлъж и на шир страната, а решихме останем в града, който расте, но не старее и може да се похвали като европейска столица – София.

"Интерпред", град София — Поход на вдъхновителите

Пред препълнената зала в Интерпред се изправиха Вдъхновителите Сандра Алексиева, Ивайло Захариев, Йордан Жечев, Жюстин Томс, Сребрин Ватралов, Христо Христов, Лазар Радков и Кристалин Чавдаров. Те с гордост, желание и открито сърце разказаха своите истории, рецептите си за успех и съвети за проспериращ бизнес и щастлив живот.

Вдъхновителите взели участие

loading

Началото бе поставено от лъчезарна Сандра. Тя сподели за ученическите и студентските си години, както и за жестокия обрат в живота си. Майка ѝ, покосена от рак, е напуснала прекалено рано този свят, но пък оставила в наследство на дъщерите си нещо изключително важно – волята за живот, борба и успех. Сандра заедно със сестра си продължава делото на своята майка, а именно – кулинарното издание 1001 рецепти. Без да могат да готвят или да разбират нещо от бизнес, но пък с пълни с желание, упорство и оптимизъм сърца, техният проект се развива и става един от най-големите и забележителни кулинарни сайтове в страната. Сандра засегна в лекцията си и проблемът с авторските права – тя все още вижда неправомерно ползвани нейни рецепти в чужди сайтове. В заключение тя сподели, че зад всеки успех стои много мотивация, желание и труд.

Ивайло Захариев, когото всички познават като Мартин от култовия сериал „Под прикритие”, се изправи пред всички в залата като човека Ивайло – млад, амбициозен човек, спортист, съпруг и баща на две деца. Той говори именно за това колко е важно да живеем без маски и театралничене, да бъдем себе си и най-вече – да бъдем хора, искрени, обичащи ближния, помагащи си взаимно.

В почивките между лекциите Лазар Радков – здравословният гуру на „Аз мога – тук и сега”, даваше безкрайно ценни съвети как да се грижим за доброто си здраве и висок жизнен тонус.

Йордан Жечев бе следващият Вдъхновител, който наблегна в лекцията си на три основни неща:
1. живеем в света на недостатъчното
2. винаги, винаги, винаги можем повече
3. страхът от очевидното е страшна тъпотия

Също така разказа подробно и с примери какво точно представлява една добра реклама.

Жюстин Томс съсредоточи своята лекция върху това да разкаже защо е толкова готино да работиш в уеб средите у нас, а след края на презентацията ѝ всички в залата я засипаха с въпроси, на които тя отговори с усмивка и желание, без да пренебрегне никого.

Сребрин Ватралов говори основно за бизнеса с биткойни – какво точно са това, защо са важни, как можем да ги ползваме и всичко останало, което е нужно да се знае. Сребрин засегна още проблемите, произтичащи финансовата структура в света, разказа как работят банките, защо да имаш пари в кеш е форма на подкрепя на корупция и подобни финансово насочени теми.

Христо Христо с усмивка и ведър поглед изнесе своята лекция, с която закри Походът на вдъхновителите. С презентацията си той за няколко минути разказа каква ще е неговата следваща стъпка и каква трябва да бъде на всеки един, занимаващ се с уеб бизнес, човек. За това как светът вече се побира в смартфона ни, как вървим към създаването на един общ глобален пазар, от къде трябва да започнем и кои са основните стъпки към гарантирания успех.

С много емоции, аплодисменти и усмихнати лица приключи вдъхновителната събота и поредният поход на „Аз мога – тук и сега”. За пореден път се показа на младите хора у нас как могат да бъдат успешни, усмихнати и щастливи в собствената си страна, как емиграцията не е решение на проблемите и има много какво да постигнем тук и какво самите ние да дадем на света, стига да запретнем ръкави и построим сами бъдещето си.

Походите на вдъхновителите продължават!
Няма да спрем, а ще пребъдем, защото можем – тук и сега ;)

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман

СУ "Христо Ботев"

Тази събота – 6.12.2014 г., на един от най-големите български празници – Никулден, се проведе последния Поход на вдъхновителите за годината! Той бе и юбилеен 10-ти поред :) В 10 ч. сутринта Вдъхновителите…

9 Декември, 2014 година
ПГЕЕ "М. В. Ломоносов", град Горна Оряховица

ПГЕЕ "М. В. Ломоносов"

Защото всичко е въпрос на желание и никакво губене на време. Нещата се случват тук и сега и дали ще можем да ги използваме в наша полза, зависи само и единствено от нас! Благодари на г-жа Габриела Чотова…

29 Октомври, 2016 година
Математическа гимназия "Баба Тонка", град Русе

МГ "Баба Тонка"

С удоволствие и нотка на гордост искаме да заявим, че в последно време сме изцяло заети с това, което истински обичаме – срещи с ученици и учители от цялата страна! Изминалата седмица бе особено активна,…

18 Март, 2015 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор