Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

91 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 16335 км. и срещнахме повече от 6709 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 sega @ az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Младежки дом, град Добрич на 17 Март, 2018 година

Природо-математическа гимназия "Христо Смирненски", град Перник
8 Март, 2015 година

Нали знаете, че Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега” нищо не ги плаши, включително и обилният снеговалеж, който се сипе над страната вече толкова време!

Тази събота, в навечерието на прекрасния празник на дамите 8 март, посетихме град Перник и всички амбициозни, будни и нетърпеливи за знания ученици и техните прекрасни ръководители/учители!

Природо-математическа гимназия "Христо Смирненски", град Перник — Поход на вдъхновителите

Вдъхновителите в лицата на Кристалин Чавдаров, Константин Рачев, Георги Николаев, Лазар Радков, Наталия Такова, Майк Рам и Любо Стоянов бяха посветили съботата си на това да изнесат лекции пред ученици от 8 до 12 клас за това как да бъдат успешни в професионалната сфера, която си изберат.

Георги Николаев разказа своята история на това как можеш да изградиш успешен бизнес и да работиш за себе си още преди 30 години, Лазар Радков сподели колко е важно да се храним здравословно и че животът на ИТ-тата минава на стол без движения и това уврежда нашето здраве. Той показа и няколко упражнения, които всеки може лесно да изпълнява и да е спокоен, че прави нещо за тялото си. Също така напомни колко е важно да се пие много вода, за да не се дехидратираме. Освен това разказа неговата лична история как от болнаво дете се е превърнал в инструктор по спорт и здравословен начин на живот.

Специален гост бе Наталия Такова, която е учила в училището, домакин на похода. Наталия разказа за себе си, за голямата ѝ мечта да е журналист в „Космополитън”, за университета, живота и важните хора в него. Наталия завърши своята мотивираща лекция с призива..."защото можем тук и сега!". Вярваме в думите ѝ и за това продължаваме, защото можем и при това заедно!

Майк Рам също сподели за голямата му детска мечта да стане актьор, но уви, родителите му го записали в МГ, където пък е станал брилянтен математик. Печелил е състезания като ученик, а после е продължил с информатика в СУ. 13 години кариера като програмист, а после и project manager, а сега почти се е завърнал към любовта си, като е създал собствена компания, която се занимава с преподаване на презентационни умения и речи пред аудитория - освен, че разказа за личния си живот даде и няколко съвета как да се държим пред аудитория.

Любо Стоянов - млад предприемач, разказа за страстта си да организира нестандартни събития. Говори и за това, че всеки млад човек трябва да има отговорност и желание да промени поне едно нещо около него - така даваме пример на останалите и заедно ще променим нашата среда, държава и нация. Любо харесва зимните спортове и препоръчва всеки млад човек да има любим спорт и лично време, в което да отпуска парата, да тренира и ще усети как ще се почувства по-добре.

Кристалин Чавдаров откри и закри деня с неговите мотивиращи думи как всичко е във ваши ръце – успехът, щастието, любовта и радостта. Ако сами не се борим, няма кой да се пребори вместо нас.

Въпреки обилният сняг, имаше стабилно присъствие и пълна зала за лекциите на Вдъхновителите от „Аз мога – тук и сега”. Специални благодарности искаме да отправим ьорганизаторката г-жа Мариана Живкова, учител по ИТ и информатика в ПМГ. Тя не е само учител, но и будител и истински визионер! Щастливи сме, когато срещаме хора като нея.

Снимки от ПМГ "Христо Смирненски" град Перник / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Средно училище "Васил Левски", град Троян

СУ "Васил Левски"

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Троян, защото имаше 2 седмици пауза поради Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за всички ученици от 7…прочети : )

23 Ноември, 2015 година
Средно училище "Васил Левски", град Ветово

СУ "Васил Левски"

Приятели, искаме да ви споделим за прекрасния петък 13, който имахме! Както ви казахме по-рано, бяхме поканени на извънреден поход в град Ветово. По път за Похода на Вдъхновителите в Русе, се отбихме в…прочети : )

15 Март, 2015 година
ГПЧЕ "Симеон Радев", град Перник

ГПЧЕ "Симеон Радев"

Искаме и можем, тук и сега! 26 ноември 2016 година, по традиция – събота с начален час 10:00. Домакин на събитието Гимназия с преподаване на чужди езици "Симеон Радев" – гр. Перник, а участващи учители…прочети : )

26 Ноември, 2016 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov
spa devin super hosting

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • alkazar design
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Международна награда на херцога на Единбург
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Pragmatic LLC: Курсове по Програмиране
  партньор
 • itraining
  основен партньор
 • The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници
  бизнес обучения
 • 1000 stipendii
  партньор
 • programista
  партньор
 • Obecto - Software Development for Startups
  партньор