Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

91 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 16335 км. и срещнахме повече от 6709 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 sega @ az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Младежки дом, град Добрич на 17 Март, 2018 година

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман
9 Декември, 2014 година

Тази събота – 6.12.2014 г., на един от най-големите български празници – Никулден, се проведе последния Поход на вдъхновителите за годината! Той бе и юбилеен 10-ти поред :) В 10 ч. сутринта Вдъхновителите бяха в СОУ „Христо Ботев” в Ихтиман пред препълнена зала с ученици от 5-и до 12-и клас.

Всички деца в аулата с ентусиазъм „попиваха” презентациите и думите на лекторите, участваха активно в отровените дискусии и се забавляваха заедно.

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман — Поход на вдъхновителите

За това колко неограничени са перспективите и колко възможности се крият в web бизнес средата говориха Жюстин Томс (ABC Design & Communications), Кристалин Чавдаров (Киви Дизайн, БГ Сайт, Аз мога – тук и сега), Константин Рачев и Мартин Петков (Киви Дизайн) и Силвена Ралинова (CrazyHands.bg).

С истинско вдъхновение те разказаха за това, което обичат – работата си, която е много повече от просто професия, а част от смисъла на живота, извор на мотивация и нестихващи емоции, желание да се развиваш, да променяш средата около себе си към по-добро.

Към Похода на вдъхновителите се присъедини и нов лектор – Лилия Огнянова от Edna.bg. С не по-малко ентусиазъм тя се изправи пред присъстващите, за да обясни явлението на преминаване от традиционни към нови медии, известно под термина „медиаморфоза” и да вдъхне увереност на учениците, че могат да постигнат всичко, което искат тук и сега – в България.

Няма как да не се отбележи колко хубаво и поддържано с желание е СОУ „Христо Ботев” в град Ихтиман! Можете да се уверите сами в това, като разгледате снимки от класните стаи и самия Поход във фейсбук страницата на „Аз мога – тук и сега”.

Искаме да отправим специални благодарности на директора на училището г-жа Иванка Пелтекова, която е не просто директор, а истински визионер, както я определи и самият г-н Чавдаров. Възхищение и похвала заслужава и г-жа Йорданка Герина – учител по ИТ и информатика.

Двете дами доказват, че няма нужда от оплаквания и напразно викане на неволята, а че когато човек има желание и мотивация, може да постигне всичко! Хора като тях не са просто учители, а истински професионалисти и будители, които искат най-доброто за учениците си.

Благодарим на всички участници в Ихтиман – преподаватели и ученици! Благодарим и на всички училища, които посетихме през тази година!

Нека си пожелаем още повече походи, вдъхновители и вдъхновени за идната 2015-а година, да сме по-мотивирани, искащи и можещи, да „заразяваме” с ентусиазъм в пъти повече деца, родители, учители и съмишленици, за да покажем заедно, че няма нужда да бягаме в чужбина, за да се реализираме, да бъдем успешни и щастливи, а всичко, от което имаме нужда е тук около нас! И не на последно място – че носим лъвски сърца, с които ще се преборим и ще пребъдем. :)

Снимки от СУ "Христо Ботев" град Ихтиман / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Средно училище "Христо Ботев", град Айтос

СУ "Христо Ботев"

Когато вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. Така се чувстваме и ние от „Аз мога – тук и сега”, когато поемаме…прочети : )

25 Март, 2015 година
Средно училище "Христо Ботев", град Нова Загора

СУ "Христо Ботев"

Вчера /5 декември, събота/ посетихме училище, което присъства в книгата с рекорди - Гинес, но ако трябва да бъдем честни този град и това училище вече присъстват и в сърцата на вдъхновителите на "Аз мога…прочети : )

7 Декември, 2015 година
Професионална гимназия "Васил Димитров", град Мадан

ПГ "Васил Димитров"

Всяка една секунда от пътуването до град Мадан и обратно си заслужаваше и бихме го сторили отново, отново и отново. Днес се срещнахме с много различни, достойни, горди и истински млади българи, които са…прочети : )

13 Март, 2016 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov
spa devin super hosting

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • alkazar design
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Международна награда на херцога на Единбург
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Pragmatic LLC: Курсове по Програмиране
  партньор
 • itraining
  основен партньор
 • The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници
  бизнес обучения
 • 1000 stipendii
  партньор
 • programista
  партньор
 • Obecto - Software Development for Startups
  партньор