Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман
9 Декември, 2014 година

Тази събота – 6.12.2014 г., на един от най-големите български празници – Никулден, се проведе последния Поход на вдъхновителите за годината! Той бе и юбилеен 10-ти поред :) В 10 ч. сутринта Вдъхновителите бяха в СОУ „Христо Ботев” в Ихтиман пред препълнена зала с ученици от 5-и до 12-и клас.

Всички деца в аулата с ентусиазъм „попиваха” презентациите и думите на лекторите, участваха активно в отровените дискусии и се забавляваха заедно.

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман — Поход на вдъхновителите

За това колко неограничени са перспективите и колко възможности се крият в web бизнес средата говориха Жюстин Томс (ABC Design & Communications), Кристалин Чавдаров (Киви Дизайн, БГ Сайт, Аз мога – тук и сега), Константин Рачев и Мартин Петков (Киви Дизайн) и Силвена Ралинова (CrazyHands.bg).

С истинско вдъхновение те разказаха за това, което обичат – работата си, която е много повече от просто професия, а част от смисъла на живота, извор на мотивация и нестихващи емоции, желание да се развиваш, да променяш средата около себе си към по-добро.

Вдъхновителите взели участие

Към Похода на вдъхновителите се присъедини и нов лектор – Лилия Огнянова от Edna.bg. С не по-малко ентусиазъм тя се изправи пред присъстващите, за да обясни явлението на преминаване от традиционни към нови медии, известно под термина „медиаморфоза” и да вдъхне увереност на учениците, че могат да постигнат всичко, което искат тук и сега – в България.

Няма как да не се отбележи колко хубаво и поддържано с желание е СОУ „Христо Ботев” в град Ихтиман! Можете да се уверите сами в това, като разгледате снимки от класните стаи и самия Поход във фейсбук страницата на „Аз мога – тук и сега”.

Искаме да отправим специални благодарности на директора на училището г-жа Иванка Пелтекова, която е не просто директор, а истински визионер, както я определи и самият г-н Чавдаров. Възхищение и похвала заслужава и г-жа Йорданка Герина – учител по ИТ и информатика.

Двете дами доказват, че няма нужда от оплаквания и напразно викане на неволята, а че когато човек има желание и мотивация, може да постигне всичко! Хора като тях не са просто учители, а истински професионалисти и будители, които искат най-доброто за учениците си.

Благодарим на всички участници в Ихтиман – преподаватели и ученици! Благодарим и на всички училища, които посетихме през тази година!

Нека си пожелаем още повече походи, вдъхновители и вдъхновени за идната 2015-а година, да сме по-мотивирани, искащи и можещи, да „заразяваме” с ентусиазъм в пъти повече деца, родители, учители и съмишленици, за да покажем заедно, че няма нужда да бягаме в чужбина, за да се реализираме, да бъдем успешни и щастливи, а всичко, от което имаме нужда е тук около нас! И не на последно място – че носим лъвски сърца, с които ще се преборим и ще пребъдем. :)

Снимки от СУ "Христо Ботев" град Ихтиман / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Средно училище "Христо Ботев", град Айтос

СУ "Христо Ботев"

25 Март, 2015 година

Когато вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. Така се чувстваме и ние от „Аз мога – тук и сега”, когато поемаме…прочети : )

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман

СУ "Христо Ботев"

9 Декември, 2014 година

Тази събота – 6.12.2014 г., на един от най-големите български празници – Никулден, се проведе последния Поход на вдъхновителите за годината! Той бе и юбилеен 10-ти поред :) В 10 ч. сутринта Вдъхновителите…прочети : )

Основно училище "Св. Иван Рилски", град Перник

ОУ "Св. Иван Рилски"

14 Декември, 2015 година

12.12 /събота/ - случайност или не, повторихме посещение в една и съща сграда, но в друго училище! :)) Неотдавна вдъхновявахме красивите умове на ПМГ "Х. Смирненски" (прочетете повече от тук), а в събота…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437