88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман
9 Декември, 2014 година

Тази събота – 6.12.2014 г., на един от най-големите български празници – Никулден, се проведе последния Поход на вдъхновителите за годината! Той бе и юбилеен 10-ти поред :) В 10 ч. сутринта Вдъхновителите бяха в СОУ „Христо Ботев” в Ихтиман пред препълнена зала с ученици от 5-и до 12-и клас.

Всички деца в аулата с ентусиазъм „попиваха” презентациите и думите на лекторите, участваха активно в отровените дискусии и се забавляваха заедно.

Средно училище "Христо Ботев", град Ихтиман — Поход на вдъхновителите

За това колко неограничени са перспективите и колко възможности се крият в web бизнес средата говориха Жюстин Томс (ABC Design & Communications), Кристалин Чавдаров (Киви Дизайн, БГ Сайт, Аз мога – тук и сега), Константин Рачев и Мартин Петков (Киви Дизайн) и Силвена Ралинова (CrazyHands.bg).

С истинско вдъхновение те разказаха за това, което обичат – работата си, която е много повече от просто професия, а част от смисъла на живота, извор на мотивация и нестихващи емоции, желание да се развиваш, да променяш средата около себе си към по-добро.

Вдъхновителите взели участие

loading

Към Похода на вдъхновителите се присъедини и нов лектор – Лилия Огнянова от Edna.bg. С не по-малко ентусиазъм тя се изправи пред присъстващите, за да обясни явлението на преминаване от традиционни към нови медии, известно под термина „медиаморфоза” и да вдъхне увереност на учениците, че могат да постигнат всичко, което искат тук и сега – в България.

Няма как да не се отбележи колко хубаво и поддържано с желание е СОУ „Христо Ботев” в град Ихтиман! Можете да се уверите сами в това, като разгледате снимки от класните стаи и самия Поход във фейсбук страницата на „Аз мога – тук и сега”.

Искаме да отправим специални благодарности на директора на училището г-жа Иванка Пелтекова, която е не просто директор, а истински визионер, както я определи и самият г-н Чавдаров. Възхищение и похвала заслужава и г-жа Йорданка Герина – учител по ИТ и информатика.

Двете дами доказват, че няма нужда от оплаквания и напразно викане на неволята, а че когато човек има желание и мотивация, може да постигне всичко! Хора като тях не са просто учители, а истински професионалисти и будители, които искат най-доброто за учениците си.

Благодарим на всички участници в Ихтиман – преподаватели и ученици! Благодарим и на всички училища, които посетихме през тази година!

Нека си пожелаем още повече походи, вдъхновители и вдъхновени за идната 2015-а година, да сме по-мотивирани, искащи и можещи, да „заразяваме” с ентусиазъм в пъти повече деца, родители, учители и съмишленици, за да покажем заедно, че няма нужда да бягаме в чужбина, за да се реализираме, да бъдем успешни и щастливи, а всичко, от което имаме нужда е тук около нас! И не на последно място – че носим лъвски сърца, с които ще се преборим и ще пребъдем. :)

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

"Интерпред", град София

"Интерпред"

Тази събота – 28 март, се проведе изключително специален Поход на вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега”! Този път не обикаляхме надлъж и на шир страната, а решихме останем в града, който расте, но не…

2 Април, 2015 година
Математическа гимназия "Константин Величков", град Пазарджик

МГ "К. Величков"

Сърца и ум в едно цяло, цяло туптящо и крещящо - промяна! Промяната към последователно, достойно и усмихнато бъдеще - успех и щастие...щастие и успех! Ние никога няма да спрем, а ще порастем - имаме си…

15 Февруари, 2016 година
ПГЕЕ "Капитан Петко войвода", град Кърджали

ПГЕЕ "Кап. Петко войвода"

Приятели, искаме да ви споделим за прекрасната събота (19 март), която имахме! Както Ви казахме по-рано, бяхме поканени на 2 последователни похода в 1 ден - Кърджали и Хасково. Започнахме в събота точно…

22 Март, 2016 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор