Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Георги Величков -
									Клийнър Груп

ментортук и сега

Георги Величков

Клийнър Груп

Казвам се Георги Величков, роден съм на 31.10.1981.

Във 4-ти клас започнах да се занимавам с футбол, след като завърших училище, подписах професионален договор с Локомотив Пловдив (станах професионален футболист) и бях приет да следвам в НСА. До 26години се занимавах професионално с футбол и паралелно учех.

През периода от 19 до 26години завърших НСА и вече имах диплома, която ми даваше право да съм преподавател по физкултура, специализирах спортен мениджмънт, записах магистратура спортна психология, получих диплома за съдия по футбол (след успешно преминат курс и изпит), издържах успешно изпит към ФИФА за лицензиран футболен агент, взех лиценз (B) за футболен треньор по футбол. Навършил 26години прецених, че за мен е най-добре да се откажа от футбола. Играех в Агрупа, но не получавах достатъчно, а и прецених, че след като на 26години съм все още в България и играя в отбор от втората половина на таблицата, явно не съм толкова добър.

Отказах се от професионална кариера и започнах да си търся работа. И тук разбрах защо е било много важно да слушам родителите си, когато години по рано ми казваха, че футбола си е футбол, но трябва и учението да е приоритет.

След 8 месеца търсене един човек рискува и ме взе на работа, рискува защото аз бях бивш футболист, без стаж, без знания със висше образование, но за учител по физическо. Започнах като търговски представител в Lavazza, а два месеца след това ме поканиха да съм и треньор по футбол в отбор от 3-та дивизия (треньорството не пречеше на работата ми като т.представител защото в 3-та дивизия тренировки имаше само 2 пъти седмично в 19:00 в зала на осветление, а мачовете бяха в неделя).

И така живота ми започна да става по-интересен, а аз започнах да се радвам на успехите си и бях щастлив.
2 години работих в Lavazza, като през този период два пъти ставах най-добър търговец на Lavazza в България.

Един ден мой приятел ми предложи да оставя кафето и да му стана съдружник във фирмата за почистеане, която беше започнала дейност преди месец.
Дълго мислих, но в крайна сметка рискувах и приех.

Благодарение на моите контакти само след 2 месеца вече печелехме добре. Месец по късно този човек ме излъга и се разделихме. Започнах сам, като вечерта почиствах, а през деня търсех клиенти. И така ден след ден се развивах, след 2месеца наех 2момчета да ми помагат, след месец вьех 2жени на работа...... Днес почистващата ни фирма Клийнър Груп ЕООД е със 94служители, ориентирана е в сегмента индустриално почистване.

2010г регистрирах дружеството Индустриал Сървиз Груп ЕООД това е компания за индустриална подръжка на производствени сгради.

2011г регистрирахме (имам партньор в тази фирма) Индустриал Мувинг ООД, компанията се занимава с иновативен за страната бизнес индустриално преместване на производствена техника, (в България има само още една подобна фирма) , компанията монтира-демонтира и премества машини, съоръжения и производствени мощи от България до Европа и най-вече от Европа до България.

2014г открихме отдел в Клийнър - DDD Division, дезинфекция, дезинсекция и дератизация, борба с вредители.

Винаги съм се стремял в нашите дружества да работя с хора, които имат положително отношение към работата и живота. С моите партньори държим изключително много нашите служители да получават възнаграждения и бонуси, които да ги правят горди и щастливи, че работят при нас.


Инициативи

Походи в които Георги е взел участие до момента

Професионална Гимназия по Електротехника и Електроника "Апостол Арнаудов", град Русе

ПГЕЕ "Апостол Арнаудов"

24 Ноември, 2017 година

Дойдохме в Русе с хъс и мотивация да вдъхновяваме. Но се оказа, че желаещите и мотивираните тук са толкова много, че не можахме да ги обхванем наведнъж и ни се наложи да организираме втора група. Благодарим! Благодарим…прочети : )

ПГЕЕ "Капитан Петко войвода", град Кърджали

ПГЕЕ "Кап. Петко войвода"

22 Март, 2016 година

Приятели, искаме да ви споделим за прекрасната събота (19 март), която имахме! Както Ви казахме по-рано, бяхме поканени на 2 последователни похода в 1 ден - Кърджали и Хасково. Започнахме в събота точно…прочети : )

ОП "Общински Младежки център", град Хасково

ОП "Младежки център"

19 Март, 2016 година

19 март /събота/ веднага след Кърджали продължихме в града на Богородица - Хасково! Без умора, без мрънкане и без оправдания, защото вдъхновението е призвание, защото ние от "Аз мога - тук и сега" вярваме…прочети : )

Математическа гимназия "Константин Величков", град Пазарджик

МГ "К. Величков"

15 Февруари, 2016 година

Сърца и ум в едно цяло, цяло туптящо и крещящо - промяна! Промяната към последователно, достойно и усмихнато бъдеще - успех и щастие...щастие и успех! Ние никога няма да спрем, а ще порастем - имаме си…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437