88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Средно училище "Васил Левски", град Троян
23 Ноември, 2015 година

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Троян, защото имаше 2 седмици пауза поради Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за всички ученици от 7 до 12 клас, изучаващи английски и немски от 6 до 8 ноември! Беше страхотно изживяване на състезанието, елате и Вие! ; )

Средно училище "Васил Левски", град Троян — Поход на вдъхновителите

В събота /21 ноември/ посетихме СОУ "Васил Левски" в града, където Бели и Черни Осъм се събират - Троян. Поканата за нашето участие получихме от ръководството в лицето на г-жа Петя Газдова, учител по информатика и информационни технологии - благодарим Ви!

Няма да скрием изненадаа си от приятната обстановка в двора на училището, както и добре поддържаната учабна база! Такива училища са истински пример, че учебно-техническата база в родните училища е на ниво. Всъщност много малко са училищата, които сме посетили до момента, но ние сме амбициозни да обикаляме и да не спираме никога "Похода на вдъхновителите", нали? :))

Вдъхновителите взели участие

loading

Г-н Кристалин Чавдаров представи вдъхновителите, а след това разказа за ученическите си години, както и за първите спомени след първото състезание по ИТ, информатика и визуални изкуства в град Девин. Той разказа и за Киви Дизайн и интересните проекти, които за него са представлявали предизвикателство..

Продължихме с небезивестния основател на най-атрактивния университет - СофтУни. Г-н Светлин Наков разказа за семейството си, интересите си, страстта по програмиране и...защо е важно да намерим и работим онова, което ни доставя най-голямо удоволствие. Също така представи бъдещите идеи за развитие на СофтУни и покани всички участници в най-новата инициатива, която ще даде възможност да се надпреварват ученици и студенти в сферата на информатиката и софтуерната разработка.

Най-новият ни вдъхновител г-н Димитър Михайлов основател на BB-Team, най-големият уеб сайт за фитнес и здравословен начин на живот. Митко ни разказа за ученическите си години, когато е трябвало да преминава през 4 квартала за да ходи на фитнес и как е нямало никаква информация и се е налагало да чете книга за физически упражнения и навици на руски език. Бяха интересни и разказите за студентските години, но акцента над това, че водим застоял начин на живот и трябва да има повече движения определено бе сред най-важните съвети!

10 години СуперХостинг.БГ, 10 години СУПЕРуслуга от нашите СУПЕРпартньори! Любо Русанов ни разказа за колегиалните отношения, както и неговият опит, като управител и съ-основател на най-голямата хостинг компания в България, която тази година навършва точно 10 години! Няма как да не отбележим и експеримента с маймуните...много интересно и полезно.

"Черешката на тортата" бе г-н Google т.е. г-н Геннадий Воробьов от Нетпийк ще го запомним не само с подаръците, които ни остави, но и с разказа за бесарабските българи и неговия житейски опит и най-вече преломните моменти, които са били генератор на кураж, постоянство и амбиция от 2003 година с пристигането му в майка България до ден днешен! Записахме си и действаме!

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград

ЕГ "Акад. Людмил Стоянов"

22! 22! Тази събота /31.10.15/, след 3 години отново се завърнахме в любимия ни Благоевград, а повод е, че можем - тук и сега! Ние заедно! "Поход на вдъхновителите" бе във вихъра на вдъхновението, промяната…

4 Ноември, 2015 година
ГПЧЕ "Симеон Радев", град Перник

ГПЧЕ "Симеон Радев"

Искаме и можем, тук и сега! 26 ноември 2016 година, по традиция – събота с начален час 10:00. Домакин на събитието Гимназия с преподаване на чужди езици "Симеон Радев" – гр. Перник, а участващи учители…

26 Ноември, 2016 година
Езикова гимназия "Гео Милев", град Добрич

ЕГ "Гео Милев"

В събота, 30 ноември 2013 г. Вдъхновителите на "Аз мога - тук и сега" посетиха град Толбухин опс :) Добрич! Пред повече от 200 ученици, учители и родители Вдъхновителите разказаха защо са избрали да живеят,…

2 Декември, 2013 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор