Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Средно училище "Васил Левски", град Троян
23 Ноември, 2015 година

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Троян, защото имаше 2 седмици пауза поради Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за всички ученици от 7 до 12 клас, изучаващи английски и немски от 6 до 8 ноември! Беше страхотно изживяване на състезанието, елате и Вие! ; )

Средно училище "Васил Левски", град Троян — Поход на вдъхновителите

В събота /21 ноември/ посетихме СОУ "Васил Левски" в града, където Бели и Черни Осъм се събират - Троян. Поканата за нашето участие получихме от ръководството в лицето на г-жа Петя Газдова, учител по информатика и информационни технологии - благодарим Ви!

Няма да скрием изненадаа си от приятната обстановка в двора на училището, както и добре поддържаната учабна база! Такива училища са истински пример, че учебно-техническата база в родните училища е на ниво. Всъщност много малко са училищата, които сме посетили до момента, но ние сме амбициозни да обикаляме и да не спираме никога "Похода на вдъхновителите", нали? :))

Вдъхновителите взели участие

Г-н Кристалин Чавдаров представи вдъхновителите, а след това разказа за ученическите си години, както и за първите спомени след първото състезание по ИТ, информатика и визуални изкуства в град Девин. Той разказа и за Киви Дизайн и интересните проекти, които за него са представлявали предизвикателство..

Продължихме с небезивестния основател на най-атрактивния университет - СофтУни. Г-н Светлин Наков разказа за семейството си, интересите си, страстта по програмиране и...защо е важно да намерим и работим онова, което ни доставя най-голямо удоволствие. Също така представи бъдещите идеи за развитие на СофтУни и покани всички участници в най-новата инициатива, която ще даде възможност да се надпреварват ученици и студенти в сферата на информатиката и софтуерната разработка.

Най-новият ни вдъхновител г-н Димитър Михайлов основател на BB-Team, най-големият уеб сайт за фитнес и здравословен начин на живот. Митко ни разказа за ученическите си години, когато е трябвало да преминава през 4 квартала за да ходи на фитнес и как е нямало никаква информация и се е налагало да чете книга за физически упражнения и навици на руски език. Бяха интересни и разказите за студентските години, но акцента над това, че водим застоял начин на живот и трябва да има повече движения определено бе сред най-важните съвети!

10 години СуперХостинг.БГ, 10 години СУПЕРуслуга от нашите СУПЕРпартньори! Любо Русанов ни разказа за колегиалните отношения, както и неговият опит, като управител и съ-основател на най-голямата хостинг компания в България, която тази година навършва точно 10 години! Няма как да не отбележим и експеримента с маймуните...много интересно и полезно.

"Черешката на тортата" бе г-н Google т.е. г-н Геннадий Воробьов от Нетпийк ще го запомним не само с подаръците, които ни остави, но и с разказа за бесарабските българи и неговия житейски опит и най-вече преломните моменти, които са били генератор на кураж, постоянство и амбиция от 2003 година с пристигането му в майка България до ден днешен! Записахме си и действаме!

Снимки от СУ "Васил Левски" град Троян / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Средно училище "Васил Левски", град Троян

СУ "Васил Левски"

23 Ноември, 2015 година

С огромно нетърпение очаквахме "Похода на вдъхновителите" в град Троян, защото имаше 2 седмици пауза поради Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за всички ученици от 7…прочети : )

ПГИИ "Джон Атанасов", град Търговище

ПГИИ "Джон Атанасов"

21 Февруари, 2016 година

Над 150 млади, будни и нахъсани за промяна умове срещнахме в...Търговище на 20 февруари 2016г.! Да, точно така - Професионална гимназия по икономическа информатика "Джон Атанасов" - град Търговище! Толкова…прочети : )

"Младежки форум", град Плевен

"Младежки форум"

4 Март, 2015 година

В навечерието на най-светлия и важен празник за България – 3-и март, Вдъхновителите като една Хвърковата чета полетяха на поход в Плевен. Посетихме амбициозните млади в града по покана на "Младежки форум"…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437