88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге
8 Февруари, 2015 година

Искащи и можещи, вчера /7.02/, събота, стартирахме с първия за годината Поход на вдъхновителите!

Той се случи в най-„сладкия” български град – Своге, в ПГ „Велизар Пеев”. Напомняме, че през 2013 година за пръв път бяхме в град Своге, отново по покана на ръководството на учебното заведение, можете да прочетете повече за Похода на вдъхновителите в в ПГ „Велизар Пеев” от тук.

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге — Поход на вдъхновителите

Интересното на този първи поход за 2015-а е, че всички лектори, с изключение на г-н Кристалин Чавдаров, направиха дебюта си като Вдъхновители :)

Евгени Йорданов бе първи вдъхновител, изнесе вълнуваща лекция /разбрахме, че тайно в свободното си време е "Батман" :) / и разказа как от "зубър" в училище е станал успешен предприемач, а презентацията му бе наситена с полезни за прохождащите в бизнеса/предприемачеството съвети.

Георги Николаев разказа за важните хора в живота, които ни помагат и вдъхновяват, както и за историята си как от специалист по рекламни банери е станал собственик на просперираща фирма!

Огнян Младенов разкри как се преминава от тежкия комунистически строй до най-уважавания SEO експерт в страната! Няма как да пропуснем съветите свързани с това, че освен английски език трябва да се учи и руски, да сме различни и най-вече никога, никога да не се отказваме!

Ники Николов разказа какво е да си телевизионен водещ и как се създава собствена ПР фирма.

Георги Балджиев реши да разчупи стереотипа и вместо лекция, направи отворена дискусия с всички деца в залата! Той ги попита най-важните неща – защо са отделили от времето си в съботния ден, за да дойдат отново до училището си и да слушат лекции и какво искат да постигнат в живота, а след това извади на показ взаимовръзката между отговорите на двата въпроса ;)

Вдъхновителите взели участие

loading

Сред лекторите специални гости бяха Мария Ангелова (TaraSoft) и Баяр Бекир (ИЗПИТИ.нет).

Разбира се, началото на деня бе даден от Кристалин Чавдаров и неговия мотивиращ разказ за това защо трябва да разчитаме винаги на себе си, как всеки един момент от живота ни е важен, какво да направим, за да си помогнем сами и да успеем в начинанията си.

Благодарим за поканата да посетим Своге и по-конкретно ПГ „Велизар Пеев”! Благодарим на всички, които ни уважиха и дойдоха в съботния ден да съберат вдъхновение и да си поговорим за това как заедно можем и сме по-добри, по-знаещи, по-искащи и по-можещи :)

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Професионална гимназия "Ген. Владимир Заимов", град Сопот

ПГ "Ген. Владимир Заимов"

На 15 ноември 2014 година, по традиция в събота се проведе поредният Поход на вдъхновителите от „Аз мога - тук и сега”. Най-сетне сме в града на Вазов, дългоочаквана среща... Този път вдъхновителите Кристалин…

17 Ноември, 2014 година
Средно училище "Христо Ботев", град Айтос

СУ "Христо Ботев"

Когато вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. Така се чувстваме и ние от „Аз мога – тук и сега”, когато поемаме…

25 Март, 2015 година
Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград

ЕГ "Акад. Людмил Стоянов"

22! 22! Тази събота /31.10.15/, след 3 години отново се завърнахме в любимия ни Благоевград, а повод е, че можем - тук и сега! Ние заедно! "Поход на вдъхновителите" бе във вихъра на вдъхновението, промяната…

4 Ноември, 2015 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор