Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге
8 Февруари, 2015 година

Искащи и можещи, вчера /7.02/, събота, стартирахме с първия за годината Поход на вдъхновителите!

Той се случи в най-„сладкия” български град – Своге, в ПГ „Велизар Пеев”. Напомняме, че през 2013 година за пръв път бяхме в град Своге, отново по покана на ръководството на учебното заведение, можете да прочетете повече за Похода на вдъхновителите в в ПГ „Велизар Пеев” от тук.

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге — Поход на вдъхновителите

Интересното на този първи поход за 2015-а е, че всички лектори, с изключение на г-н Кристалин Чавдаров, направиха дебюта си като Вдъхновители :)

Евгени Йорданов бе първи вдъхновител, изнесе вълнуваща лекция /разбрахме, че тайно в свободното си време е "Батман" :) / и разказа как от "зубър" в училище е станал успешен предприемач, а презентацията му бе наситена с полезни за прохождащите в бизнеса/предприемачеството съвети.

Георги Николаев разказа за важните хора в живота, които ни помагат и вдъхновяват, както и за историята си как от специалист по рекламни банери е станал собственик на просперираща фирма!

Огнян Младенов разкри как се преминава от тежкия комунистически строй до най-уважавания SEO експерт в страната! Няма как да пропуснем съветите свързани с това, че освен английски език трябва да се учи и руски, да сме различни и най-вече никога, никога да не се отказваме!

Ники Николов разказа какво е да си телевизионен водещ и как се създава собствена ПР фирма.

Георги Балджиев реши да разчупи стереотипа и вместо лекция, направи отворена дискусия с всички деца в залата! Той ги попита най-важните неща – защо са отделили от времето си в съботния ден, за да дойдат отново до училището си и да слушат лекции и какво искат да постигнат в живота, а след това извади на показ взаимовръзката между отговорите на двата въпроса ;)

Вдъхновителите взели участие

Сред лекторите специални гости бяха Мария Ангелова (TaraSoft) и Баяр Бекир (ИЗПИТИ.нет).

Разбира се, началото на деня бе даден от Кристалин Чавдаров и неговия мотивиращ разказ за това защо трябва да разчитаме винаги на себе си, как всеки един момент от живота ни е важен, какво да направим, за да си помогнем сами и да успеем в начинанията си.

Благодарим за поканата да посетим Своге и по-конкретно ПГ „Велизар Пеев”! Благодарим на всички, които ни уважиха и дойдоха в съботния ден да съберат вдъхновение и да си поговорим за това как заедно можем и сме по-добри, по-знаещи, по-искащи и по-можещи :)

Снимки от ПГ "Велизар Пеев" град Своге / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград

ЕГ "Акад. Л.Стоянов"

7 Декември, 2013 година

Вече е традиция да прекарваме съботите си заедно с ученици, учители и вдъхновители! :) След миналия Поход на вдъхновителите, град Добрич, тази събота /07 декември 2013/ бяхме в Благоевград и прекарахме…прочети : )

Средно училище "Христо Проданов", град Карлово

СУ "Христо Проданов"

24 Февруари, 2018 година

Уважаема г-жо Минева, скъпо и всеотдайно ръководство, ние от „Аз мога - тук и сега” сме горди, че ни направихте част от един празник, огромен празник не само на Вашето училище, а свободната и безкрайната…прочети : )

125 СУ "Боян Пенев", град София

125 СУ "Боян Пенев"

16 Март, 2016 година

Отдавна не се бяхме срещали с ученици от София. Извънредната, вдъхновяваща и специална среща днес с учениците на 125. СОУ "Проф. Боян Пенев" с изучаване на чужди езици ще остане в сърцата ни! Над 200 млади,…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437