Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Биляна Панталеева -
									Ойро Ивент

ментортук и сега

Биляна Панталеева

Ойро Ивент

Биляна Панталеева е обучител и консултант по личностно и бизнес развитие. Като управляваш собственик на Ойро Ивент предлага бутикови услуги в областта на обученията, семинарите, коучинга, събитията и ПР-а.

Завършва "Икономика на търговията" в УНСС София, след което се насочва към магистратура "Управление и развитие на човешките ресурси" в Училище по мениджмънт към Нов български университет. Паралелно изучава интегрално образование, година и половина в Марков Колеж - “Философия на успеха - управление на познанието.”

Биляна вярва, че хората са най-важният фактор за успеха на всеки един бизнес организъм. Разработва решения за подобряване и развитие на уменията и качествата на хората от всички йерархични нива в дадена организация, съобразено с конкретните й нужди, с оглед постигане на резултати за всички заинтересовани страни от "световна класа". Има дългогодишен опит, включително и на ръководни позиции в областта на товарния транспорт, спедицията, логистиката, човешките ресурси, маркетинга и продажбите. Следвайки своя логичен път в кариерийното развитие, придобива опит във всички важни за една организация подсистеми. Твърди, че зад всяка успяла организация стоят активните продажби, ефективното управление на връзките и комуникациите с клиенти, както и създаването на партньорски отношения от типа "Печеля-Печелиш". Обученията по продажби насочват мисленето и действията на участниците към тези теми и им дават рецепти за подобряване на личното изпълнение и от там на показателите за успех на организациите.

Като бизнес дама е убедена, че образованието има нужда от съвместна работа с работещия бизнес. Казва, че за да станат децата удовлетворени личности с квалификация и професия е необходимо да им се подаде ръка с реални примери, мотивация, личен успех, умение за мислене и подкрепа още от училище. Затова през 2014 година е участва безвъзмездно като вдъхновител по професионално ориентиране на ученици от 8 до 12 клас, като ментор на амбициозни и решителни хора да стартират собствени бизнес проекти в пре-акселераторска програма на предприемаческа организация. Като обучител и ментор на ученици от цялата страна в лятна академия, на която споделя опит и знания по темите социален и здравословен офлайн живот, интервю за работа и CV, как успешно да представям идеите си, игра за личностно развитие: табло на целите/мечтите ми и др. и е ментор на отборите при изпълнението на проектите им по бизнес планиране и ценообразуване в академията, получава най-високата оценка сред 23-ма лектори, като най-полезен обучител на 70-те ученици и учители. Според Биляна, младите личности имат осъзната необходимост от вдъхновители - хора, които обожават работата си и действат не защото трябва, а защото са избрали да желаят – това са тези които заразяват с позитивната страна на реалността и зареждат околните.

Успехът в бизнеса и в личния живот вървят "ръка за ръка". Омъжена, с две деца в свободното си време Биляна обича да е с тях, да спортува, да чете книги, да твори кулинарни вкусотии, да пътува, да се среща с позитивно-зареждащи хора, които я вдъхновяват истински. Последните години прилага интерес и креативност в лицето на фотографията. С постоянство посещава различни обучения и курсове на български и чужди лектори с цел учене през целия живот.


Инициативи

Походи в които Биляна е взелa участие до момента

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград

ЕГ "Акад. Л.Стоянов"

7 Декември, 2013 година

Вече е традиция да прекарваме съботите си заедно с ученици, учители и вдъхновители! :) След миналия Поход на вдъхновителите, град Добрич, тази събота /07 декември 2013/ бяхме в Благоевград и прекарахме…прочети : )

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


089 / 2426666 08879 / 44437
sega [_@_] az-moga.bg

 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • Musala Soft sofia bulgaria jsc.
  Мусала софт
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437