Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

91 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 16335 км. и срещнахме повече от 6709 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 sega @ az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Младежки дом, град Добрич на 17 Март, 2018 година

Биляна Панталеева

вдъхновителтук и сега!

Биляна Панталеева

Ойро Ивент

Биляна Панталеева е обучител и консултант по личностно и бизнес развитие. Като управляваш собственик на Ойро Ивент предлага бутикови услуги в областта на обученията, семинарите, коучинга, събитията и ПР-а.

Завършва "Икономика на търговията" в УНСС София, след което се насочва към магистратура "Управление и развитие на човешките ресурси" в Училище по мениджмънт към Нов български университет. Паралелно изучава интегрално образование, година и половина в Марков Колеж - “Философия на успеха - управление на познанието.”

Биляна вярва, че хората са най-важният фактор за успеха на всеки един бизнес организъм. Разработва решения за подобряване и развитие на уменията и качествата на хората от всички йерархични нива в дадена организация, съобразено с конкретните й нужди, с оглед постигане на резултати за всички заинтересовани страни от "световна класа". Има дългогодишен опит, включително и на ръководни позиции в областта на товарния транспорт, спедицията, логистиката, човешките ресурси, маркетинга и продажбите. Следвайки своя логичен път в кариерийното развитие, придобива опит във всички важни за една организация подсистеми. Твърди, че зад всяка успяла организация стоят активните продажби, ефективното управление на връзките и комуникациите с клиенти, както и създаването на партньорски отношения от типа "Печеля-Печелиш". Обученията по продажби насочват мисленето и действията на участниците към тези теми и им дават рецепти за подобряване на личното изпълнение и от там на показателите за успех на организациите.

Като бизнес дама е убедена, че образованието има нужда от съвместна работа с работещия бизнес. Казва, че за да станат децата удовлетворени личности с квалификация и професия е необходимо да им се подаде ръка с реални примери, мотивация, личен успех, умение за мислене и подкрепа още от училище. Затова през 2014 година е участва безвъзмездно като вдъхновител по професионално ориентиране на ученици от 8 до 12 клас, като ментор на амбициозни и решителни хора да стартират собствени бизнес проекти в пре-акселераторска програма на предприемаческа организация. Като обучител и ментор на ученици от цялата страна в лятна академия, на която споделя опит и знания по темите социален и здравословен офлайн живот, интервю за работа и CV, как успешно да представям идеите си, игра за личностно развитие: табло на целите/мечтите ми и др. и е ментор на отборите при изпълнението на проектите им по бизнес планиране и ценообразуване в академията, получава най-високата оценка сред 23-ма лектори, като най-полезен обучител на 70-те ученици и учители. Според Биляна, младите личности имат осъзната необходимост от вдъхновители - хора, които обожават работата си и действат не защото трябва, а защото са избрали да желаят – това са тези които заразяват с позитивната страна на реалността и зареждат околните.

Успехът в бизнеса и в личния живот вървят "ръка за ръка". Омъжена, с две деца в свободното си време Биляна обича да е с тях, да спортува, да чете книги, да твори кулинарни вкусотии, да пътува, да се среща с позитивно-зареждащи хора, които я вдъхновяват истински. Последните години прилага интерес и креативност в лицето на фотографията. С постоянство посещава различни обучения и курсове на български и чужди лектори с цел учене през целия живот.

Инициативи на „Аз мога - тук и сега”

Походи в които Биляна е взелa участие до момента

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград

ЕГ "Акад. Л.Стоянов"

Вече е традиция да прекарваме съботите си заедно с ученици, учители и вдъхновители! :) След миналия Поход на вдъхновителите, град Добрич, тази събота /07 декември 2013/ бяхме в Благоевград и прекарахме…прочети : )

7 Декември, 2013 година

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov
spa devin super hosting

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • alkazar design
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Международна награда на херцога на Единбург
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Pragmatic LLC: Курсове по Програмиране
  партньор
 • itraining
  основен партньор