Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

91 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 16335 км. и срещнахме повече от 6709 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 sega @ az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Младежки дом, град Добрич на 17 Март, 2018 година

Средно училище "Козма Тричков", град Враца
13 Ноември, 2013 година

На 9 ноември 2013 година, СОУ „Козма Тричков” в гр. Враца събра на едно място ученици, учители и техните вдъхновители. Още в ранните часове на съботния ден будителите от „Аз мога – тук и сега” разпалиха страстта на пълната зала, като споделиха своя опит и знания.

Училището приюти както минали участници в състезанието и академията, така и настоящи ентусиасти, готови да натрупат познания и премерят сили със своите връстници.

Средно училище "Козма Тричков", град Враца — Поход на вдъхновителите

Под формата на презентации и отворени дискусии експертите разказаха защо и как учениците могат да се гмурнат в дълбините на IT индустрията, колко е хубаво да си специалист в дадена област и защо трябва да намериш сечението между твоята страст и най-бързо развиващата се сфера.

Старт на словоборството даде Никола Вълчанов – преподавател в пловдивския университет. Той разказа пред аудиторията как въпреки негативизма в нашата народопсихилогия, има хора, които успяват да внесат промяната и да подкрепят децата в България.

Следващата словоохотлива крачка направи Петър Шарков. Съоснователят на MindMapping показа на учениците защо е нужно да разберат как техният мозък работи и защо трябва да подобрим качеството на задачите, които изпълняваме всеки ден.

Съоснователят на SuperHosting.BG Любомир Русанов доказа на учениците, че успехът не е лесен, но постижим. Той разказа на бъдещите таланти защо IТ брашнът е проспериращ и по какъв начин те могат да създават успешни проекти и да печелят от това, което обичат да правят.

Интересни съвети и практики даде уеб дизайнерът Калоян Петров. Младият експерт потопи публиката в света на изкуството, преплетено с нелеките „кодови” задачи. Петров сподели, че когато човек има достатъчно кураж да не се откаже при първите появили се трудност, той всъщност прави най-голяма крачка в живота си.

Черешката на тортата от презентации постави Катя Тодорова, MEmotion. Маркетинговият специалист впечатли присъстващите с креативна презентация и показа как човек може да успее, без да спира да се забавлява и жертва най-хубавите си години.

Част от вдъхновителите бяха също и Петър Делчев (Mail.BG), Ралица Гребенарова (Start It Smart), както и младият талант Ставри Георгиев. За пореден път групата от лектори сподели своя опит, подплатен с множество примери и креативни съвети. Подаде ръка и подготви българската почва за нова сеитба.

Разбира се, няма как да споменем и основателя на „Аз мога – тук и сега” Кристалин Чавдаров. Човекът, който не спира да доказва, че нито липсват таланти в България, нито хора, които да им помагат.

А ти можеш ли „тук и сега“?

Снимки от СУ "Козма Тричков" град Враца / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Средно училище "Христо Ботев", град Нова Загора

СУ "Христо Ботев"

Вчера /5 декември, събота/ посетихме училище, което присъства в книгата с рекорди - Гинес, но ако трябва да бъдем честни този град и това училище вече присъстват и в сърцата на вдъхновителите на "Аз мога…прочети : )

7 Декември, 2015 година
ЗПГ "Климент Тимирязев", град Сандански

ЗПГ "Климент Тимирязев"

Събота /26.03/ бяхме в най-слънчевият и топъл град в България..., но се оказа, че град Сандански не е само гостоприемен, а и средище за амбициозни, мотивирани и бъдещи лидери! Срещата с над 120 младежи…прочети : )

28 Март, 2016 година
97 СУ "Братя Миладинови", град София

97 СУ "Братя Миладинови"

Получихме покана от г-жа Мария Лазарова. Благодарим на цялото ръководство и учителски колектив в лицето на г-жа Е. Манолова директор за това, че не само с думи, а дела инвестирате в бъдещето на нашите…прочети : )

21 Ноември, 2017 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov
spa devin super hosting

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • alkazar design
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Международна награда на херцога на Единбург
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Pragmatic LLC: Курсове по Програмиране
  партньор
 • itraining
  основен партньор
 • The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници
  бизнес обучения
 • 1000 stipendii
  партньор
 • programista
  партньор