88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Средно училище "Козма Тричков", град Враца
13 Ноември, 2013 година

На 9 ноември 2013 година, СОУ „Козма Тричков” в гр. Враца събра на едно място ученици, учители и техните вдъхновители. Още в ранните часове на съботния ден будителите от „Аз мога – тук и сега” разпалиха страстта на пълната зала, като споделиха своя опит и знания.

Училището приюти както минали участници в състезанието и академията, така и настоящи ентусиасти, готови да натрупат познания и премерят сили със своите връстници.

Средно училище "Козма Тричков", град Враца — Поход на вдъхновителите

Под формата на презентации и отворени дискусии експертите разказаха защо и как учениците могат да се гмурнат в дълбините на IT индустрията, колко е хубаво да си специалист в дадена област и защо трябва да намериш сечението между твоята страст и най-бързо развиващата се сфера.

Старт на словоборството даде Никола Вълчанов – преподавател в пловдивския университет. Той разказа пред аудиторията как въпреки негативизма в нашата народопсихилогия, има хора, които успяват да внесат промяната и да подкрепят децата в България.

Следващата словоохотлива крачка направи Петър Шарков. Съоснователят на MindMapping показа на учениците защо е нужно да разберат как техният мозък работи и защо трябва да подобрим качеството на задачите, които изпълняваме всеки ден.

Съоснователят на SuperHosting.BG Любомир Русанов доказа на учениците, че успехът не е лесен, но постижим. Той разказа на бъдещите таланти защо IТ брашнът е проспериращ и по какъв начин те могат да създават успешни проекти и да печелят от това, което обичат да правят.

Вдъхновителите взели участие

loading

Интересни съвети и практики даде уеб дизайнерът Калоян Петров. Младият експерт потопи публиката в света на изкуството, преплетено с нелеките „кодови” задачи. Петров сподели, че когато човек има достатъчно кураж да не се откаже при първите появили се трудност, той всъщност прави най-голяма крачка в живота си.

Черешката на тортата от презентации постави Катя Тодорова, MEmotion. Маркетинговият специалист впечатли присъстващите с креативна презентация и показа как човек може да успее, без да спира да се забавлява и жертва най-хубавите си години.

Част от вдъхновителите бяха също и Петър Делчев (Mail.BG), Ралица Гребенарова (Start It Smart), както и младият талант Ставри Георгиев. За пореден път групата от лектори сподели своя опит, подплатен с множество примери и креативни съвети. Подаде ръка и подготви българската почва за нова сеитба.

Разбира се, няма как да споменем и основателя на „Аз мога – тук и сега” Кристалин Чавдаров. Човекът, който не спира да доказва, че нито липсват таланти в България, нито хора, които да им помагат.

А ти можеш ли „тук и сега“?

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

ЗПГ "Климент Тимирязев", град Сандански

ЗПГ "Климент Тимирязев"

Събота /26.03/ бяхме в най-слънчевият и топъл град в България..., но се оказа, че град Сандански не е само гостоприемен, а и средище за амбициозни, мотивирани и бъдещи лидери! Срещата с над 120 младежи…

28 Март, 2016 година
Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца

ПМГ "Акад. Иван Ценов"

От началото на годината до сега, че и занапред, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега“ не знаят покой! С широки усмивки на лица и добри сърца всяка събота те посещават по едно училище в определен български…

26 Февруари, 2015 година
Национална Априловска гимназия, град Габрово

НАГ

На 15 октомври (събота) от 10:00 часа "Походът на вдъхновителите" се случи не къде да е, а в родният град на Рачо Ковача, Иван Калпазанов, Васил Априлов и... Домакин на събитието е най-елитното школо у…

15 Октомври, 2016 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор