Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Профилирана гимназия "Васил Левски", град Ямбол
19 Октомври, 2015 година

Искаме ли, значи можем, значи сме и ще бъдем всичко, което пожелаем – тук и сега! Ние можем! Ние сме заедно! "Походът на вдъхновителите" стартира учебната 2015/2016 подобаващо, а именно с ударна доза вдъхновение, емоция и хъс!

По традиция пръв думата взе усмихнатият основател на "Аз мога - тук и сега", г-н Кристалин Чавдаров, като той не скри изненадата си, че в събота, в Ямбол има препълнена зала жадна за знания, вдъхновение и...

Профилирана гимназия "Васил Левски", град Ямбол — Поход на вдъхновителите

Продължихме с житейската история и най-вече преломните моменти, които са били генератор на кураж, постоянство и амбиция за г-н Геннадий Воробьов от Нетпийк, който пристига в България от Украйна през 2003. година.

Вдъхновителите взели участие

Чаровната дама, която ни "скри шапките" с Интелект-а си - г-жа Ваня Ананиева, разказа за важните "ДА-та!" в живота и как от кухнята на баба създава най-готините езикови училища - Интелект.

Г-н Методи Дреновски разкри /дори със снимка/ защо и как преди 10 години заедно с приятели в кухнята стартират най-голямата хостинг компания в България, която е СуперХостинг.БГ. Важно бе да разберем, че той няма служители, а колеги с които ежедневно разрешават проблеми и как това е устойчив модел за дългосрочно развитие...

Създателят и водещ на всички обучения в школата по презентационни умения „По стъпките на Дракона“ - Майк Рам, разказа за дългия и трънлив път от софтуерното инженерство до мениджмънта на проекти. За финал той посъветва младите да не се отказват от собствените си мечти!

С истинско вдъхновение те разказаха за това, което обичат – работата си, която е много повече от просто професия, а част от смисъла на живота, извор на мотивация и нестихващи емоции, желание да се развиваш, да променяш средата около себе си към по-добро.

Изненадата за всички бе презентацията на деветокласничката Таня Кирилова от Гимназия "Васил Левски", която спечели второ място в категория "Презентация" на тазгодишното издание на Националното състезание по ИТ, иформатика и визуални изкуства, провело се по традиция в Исмена от 24 до 26 април тази година.

Екипът ни сърдечно благодари на директора на гимназия "Васил Левски" (домакин на "Похода на вдъхновителите") г-жа Петя Сярова, инициатор за тази прекрасна възможност да открием сезона на вдъхновението от Ямбол. Благодарности и за подкрепата и съдействието на РИО Ямбол, в лицето на г-н Красимир Стоилов (началник) и г-жа Маня Манева (старши експерт по математика и информатика).

Продължаваме напред, към следваща спирка...

Снимки от ПГ "Васил Левски" град Ямбол / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Профилирана гимназия "Васил Левски", град Ямбол

ПГ "Васил Левски"

19 Октомври, 2015 година

Искаме ли, значи можем, значи сме и ще бъдем всичко, което пожелаем – тук и сега! Ние можем! Ние сме заедно! "Походът на вдъхновителите" стартира учебната 2015/2016 подобаващо, а именно с ударна доза вдъхновение,…прочети : )

Природо-математическа гимназия "Христо Смирненски", град Перник

ПМГ "Христо Смирненски"

8 Март, 2015 година

Нали знаете, че Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега” нищо не ги плаши, включително и обилният снеговалеж, който се сипе над страната вече толкова време! Тази събота, в навечерието на прекрасния празник…прочети : )

ПГЕЕ "М. В. Ломоносов", град Горна Оряховица

ПГЕЕ "М. В. Ломоносов"

29 Октомври, 2016 година

Защото всичко е въпрос на желание и никакво губене на време. Нещата се случват тук и сега и дали ще можем да ги използваме в наша полза, зависи само и единствено от нас! Благодари на г-жа Габриела Чотова…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437