Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца
26 Февруари, 2015 година

От началото на годината до сега, че и занапред, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега“ не знаят покой! С широки усмивки на лица и добри сърца всяка събота те посещават по едно училище в определен български град и изнасят увлекателни лекции, които разпалват огъня в очите на младите, в очите на нашето общо бъдеще!

Трудно е да наречем тези събития лекции, тъй като са натоварени с много положителни емоции, смях, чувства и най-вече – стремеж да бъдат полезни на учениците и техните учители.

Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца — Поход на вдъхновителите

Често се превръщат и в отворени дискусии, когато има активност от страна на присъстващите в залата.

На 21 февруари посетихме градът на "Ботевите дни", а именно Враца! Напомняме, че през 2013 година за пръв път бяхме в град Враца, по покана на РИО-Враца и ръководството на СОУ „Козма Тричков”, можете да прочетете повече за "Похода на вдъхновителите" от тук.

Тази година бяхме поканени от ръководатвото на ПМГ "Акад. Иван Ценов" и РИО-Враца, както и ученици и учители участвали в предишни издания на наши издания.

Пълен състав лектори с огромно желание се срещнаха с учениците от 8 до 12 клас и им разказаха как да превърнат това, което обичат в своя професия. По традиция денят бе открит от Кристалин Чавдаров и неговата лекция как да се борим за нещата, които искаме да получим в този живот, да бъдем мотивирани, успешни и доволни от себе си.

След това щафетата пое Георги Николаев, който разказа за приятелите и важните хора, както и каква е разликата да си професионалист и аматьор в уеб бранша.

Георги Малчев и Станислава Добрева изнесоха готина съвместна лекция, като Ава (Станислава) разказа как на 17 години можеш да преподаваш английски, а Георги разказа как от митничар, съдружник в голяма дигитална агенция е стигнал до директор в телекомуникационна компания и колко е готино да се учиш и още по-готино да учиш тези около теб.

Ален Попович продължи с интересната си история. Той разказа за семейството си – майка му е българка, а баща му сърбин, който нелегално е минал в България след войната. Ален сподели и за това колко са важни приятелите и как неговите са му помогнали истински през живота му – от една страна с подкрепа, а от друга с основаването на първата дигитална агенция за социален маркетинг. Той даде думата на доброволец от залата за да провокира в участниците инициативност!

Цвети Ненкова говори за пътя на един млад маркетолог – дълъг, трънлив, но интересен и заслужаващ си да бъде изминат.

Константин Бъчваров - разказа какво е да учиш в чужбина и да се върнеш.

Няма как да не споменем, че специален гост лектор бе ученикът Александър Костов. Той разказа на съучениците и участниците от първа ръка какво е да си участвал в „Аз мога – тук и сега“

Вдъхновителите взели участие

Младите и готини хора от Враца Софтуер, които са отворили ИТ център в града и абсолютно безплатно обучават ученици за уеб дизайн, програмиране и т.н., също разказаха за дейността си и как могат да бъдат полезни на всеки, желаещ да се запознае по-детайлно с работата им.

Георги Балджиев - разчупи отново обстановката, като в дискусионен формат попита какво е бъдещето и как децата искат да се развият, като раздаваше и награди за най-креативните отговори и въпроси.

Сред лекторите специални гости бяха Баяр Бекир (ИЗПИТИ.нет), Силвена Ралинова (Crazy Hands) и Мартин Петков (Киви Дизайн & ITNG).

Нямаме търпение да поемем на път отново!

Снимки от ПМГ "Акад. Иван Ценов" град Враца / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

ПГЕЕ "Капитан Петко войвода", град Кърджали

ПГЕЕ "Кап. Петко войвода"

22 Март, 2016 година

Приятели, искаме да ви споделим за прекрасната събота (19 март), която имахме! Както Ви казахме по-рано, бяхме поканени на 2 последователни похода в 1 ден - Кърджали и Хасково. Започнахме в събота точно…прочети : )

Средно училище "Георги Бенковски", град Пазарджик

СУ "Георги Бенковски"

27 Октомври, 2014 година

Днес 25 октомври, 2014г. да си будител далеч не означава само да четеш умни книги и да познаваш и възхваляваш историята. Преди това означава да си буден – с отворено съзнание за света и готов за действие. Това…прочети : )

Основно училище "Стефан Пешев", град Севлиево

ОУ "Стефан Пешев"

21 Октомври, 2017 година

Град Севлиево, любим наш, прекрасен град! Стартирахме отново с "четническата дейност". Благодарим за страхотната организация на местно ниво на г-жа Мария Стефанова. Пожелаваме си всички учители и дейци…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


089 / 2426666 08879 / 44437
sega [_@_] az-moga.bg

 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • Musala Soft sofia bulgaria jsc.
  Мусала софт
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437