88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца
26 Февруари, 2015 година

От началото на годината до сега, че и занапред, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега“ не знаят покой! С широки усмивки на лица и добри сърца всяка събота те посещават по едно училище в определен български град и изнасят увлекателни лекции, които разпалват огъня в очите на младите, в очите на нашето общо бъдеще!

Трудно е да наречем тези събития лекции, тъй като са натоварени с много положителни емоции, смях, чувства и най-вече – стремеж да бъдат полезни на учениците и техните учители.

Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца — Поход на вдъхновителите

Често се превръщат и в отворени дискусии, когато има активност от страна на присъстващите в залата.

На 21 февруари посетихме градът на "Ботевите дни", а именно Враца! Напомняме, че през 2013 година за пръв път бяхме в град Враца, по покана на РИО-Враца и ръководството на СОУ „Козма Тричков”, можете да прочетете повече за "Похода на вдъхновителите" от тук.

Тази година бяхме поканени от ръководатвото на ПМГ "Акад. Иван Ценов" и РИО-Враца, както и ученици и учители участвали в предишни издания на наши издания.

Пълен състав лектори с огромно желание се срещнаха с учениците от 8 до 12 клас и им разказаха как да превърнат това, което обичат в своя професия. По традиция денят бе открит от Кристалин Чавдаров и неговата лекция как да се борим за нещата, които искаме да получим в този живот, да бъдем мотивирани, успешни и доволни от себе си.

След това щафетата пое Георги Николаев, който разказа за приятелите и важните хора, както и каква е разликата да си професионалист и аматьор в уеб бранша.

Георги Малчев и Станислава Добрева изнесоха готина съвместна лекция, като Ава (Станислава) разказа как на 17 години можеш да преподаваш английски, а Георги разказа как от митничар, съдружник в голяма дигитална агенция е стигнал до директор в телекомуникационна компания и колко е готино да се учиш и още по-готино да учиш тези около теб.

Ален Попович продължи с интересната си история. Той разказа за семейството си – майка му е българка, а баща му сърбин, който нелегално е минал в България след войната. Ален сподели и за това колко са важни приятелите и как неговите са му помогнали истински през живота му – от една страна с подкрепа, а от друга с основаването на първата дигитална агенция за социален маркетинг. Той даде думата на доброволец от залата за да провокира в участниците инициативност!

Цвети Ненкова говори за пътя на един млад маркетолог – дълъг, трънлив, но интересен и заслужаващ си да бъде изминат.

Константин Бъчваров - разказа какво е да учиш в чужбина и да се върнеш.

Няма как да не споменем, че специален гост лектор бе ученикът Александър Костов. Той разказа на съучениците и участниците от първа ръка какво е да си участвал в „Аз мога – тук и сега“

Вдъхновителите взели участие

loading

Младите и готини хора от Враца Софтуер, които са отворили ИТ център в града и абсолютно безплатно обучават ученици за уеб дизайн, програмиране и т.н., също разказаха за дейността си и как могат да бъдат полезни на всеки, желаещ да се запознае по-детайлно с работата им.

Георги Балджиев - разчупи отново обстановката, като в дискусионен формат попита какво е бъдещето и как децата искат да се развият, като раздаваше и награди за най-креативните отговори и въпроси.

Сред лекторите специални гости бяха Баяр Бекир (ИЗПИТИ.нет), Силвена Ралинова (Crazy Hands) и Мартин Петков (Киви Дизайн & ITNG).

Нямаме търпение да поемем на път отново!

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

ДТГ "Димитър Хадживасилев", град Свищов

ДТГ "Димитър Хадживасилев"

Когато вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. Г-н Кристалин Чавдаров говори за желанието, амбицията и възможността…

29 Февруари, 2016 година
125 СУ "Боян Пенев", град София

125 СУ "Боян Пенев"

Отдавна не се бяхме срещали с ученици от София. Извънредната, вдъхновяваща и специална среща днес с учениците на 125. СОУ "Проф. Боян Пенев" с изучаване на чужди езици ще остане в сърцата ни! Над 200 млади,…

16 Март, 2016 година
Средно училище "Козма Тричков", град Враца

СУ "Козма Тричков"

На 9 ноември 2013 година, СОУ „Козма Тричков” в гр. Враца събра на едно място ученици, учители и техните вдъхновители. Още в ранните часове на съботния ден будителите от „Аз мога – тук и сега” разпалиха…

13 Ноември, 2013 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор