Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Средно училище "Георги Бенковски", град Пазарджик
27 Октомври, 2014 година

Днес 25 октомври, 2014г. да си будител далеч не означава само да четеш умни книги и да познаваш и възхваляваш историята. Преди това означава да си буден – с отворено съзнание за света и готов за действие.

Средно училище "Георги Бенковски", град Пазарджик — Поход на вдъхновителите

Това разбраха и учениците в Пазарджик, които присъстваха на лекцията на вдъхновителите от „Аз мога – тук и сега”. Тя се проведе в последната събота за месец октомври в СОУ „Георги Бенковски”.

Пред ученици от 5-и до 12-и клас застанаха Кристалин Чавдаров (Киви Дизайн & "Аз мога - тук и сега"), Жюстин Томс (БГсайт и ABC Design & Communication), Иван Гинев (Cog Graphics), Петър Шарков (Start IT Smart), Ставри Георгиев & Константин Рачев (Киви Дизайн) и Силвена Ралинова (Crazyhands.bg).

Вдъхновителите взели участие

Те споделиха своя опит за това как, ако имаш достатъчно силна мотивация и желание за работа, можеш да работиш това, което искаш, да печелиш от него и да се чувстваш горд и доволен то себе си.

Лекторите показаха различни презентации на тема как да създадем успешен проект и кои са основните неща, които е добре да знаем, ако искаме да се занимаваме с бизнес в уеб бранша.

Имаше и отворена дискусия, в която всеки присъстващ спокойно зададе въпросите, които го вълнуват. Лекторите отговориха на всички, като се постараха да бъдат изчерпателни, точни, ясни и най-вече – вдъхновяващи. Защото именно вдъхновението е коренът на успеха.

На края на лекцията всички в залата почувстваха, че имат увереността и силата да започнат още от тук и още от сега да гонят мечтите си за по-сигурно и красиво бъдеще. Специални благодарности на Дора Дулчева – старши експерт по математика и информатика, както и на любезните домакини от СОУ "Георги Бенковски", които помогнаха да се осъществи събитието.

Още снимки можете да разгледате във Facebook страницата на „Аз мога – тук и сега”, както и във Flickr.

Снимки от СУ "Георги Бенковски" град Пазарджик / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Национална природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов", град София

НПМГ "Акад. Любомир Чакалов"

12 Юни, 2013 година

Вдъхновителите от "Аз мога – тук и сега" изнесоха първата си лекция в НПМГ София. "Поход на вдъхновителите" е още една от инициативите на голямото семейство на "Аз мога - тук и сега". Инициативата има…прочети : )

ДТГ "Димитър Хадживасилев", град Свищов

ДТГ "Димитър Хадживасилев"

29 Февруари, 2016 година

Когато вдъхновението ти е по-силно от всичко около теб, умора не усещаш, а време за почивка не ти е нужно, тъй като работата е удоволствие. Г-н Кристалин Чавдаров говори за желанието, амбицията и възможността…прочети : )

Природо-математическа гимназия "Акад. Иван Ценов", град Враца

ПМГ "Акад. Иван Ценов"

26 Февруари, 2015 година

От началото на годината до сега, че и занапред, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега“ не знаят покой! С широки усмивки на лица и добри сърца всяка събота те посещават по едно училище в определен български…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437