88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Средно училище "Георги Бенковски", град Пазарджик
27 Октомври, 2014 година

Днес 25 октомври, 2014г. да си будител далеч не означава само да четеш умни книги и да познаваш и възхваляваш историята. Преди това означава да си буден – с отворено съзнание за света и готов за действие.

Средно училище "Георги Бенковски", град Пазарджик — Поход на вдъхновителите

Това разбраха и учениците в Пазарджик, които присъстваха на лекцията на вдъхновителите от „Аз мога – тук и сега”. Тя се проведе в последната събота за месец октомври в СОУ „Георги Бенковски”.

Пред ученици от 5-и до 12-и клас застанаха Кристалин Чавдаров (Киви Дизайн & "Аз мога - тук и сега"), Жюстин Томс (БГсайт и ABC Design & Communication), Иван Гинев (Cog Graphics), Петър Шарков (Start IT Smart), Ставри Георгиев & Константин Рачев (Киви Дизайн) и Силвена Ралинова (Crazyhands.bg).

Вдъхновителите взели участие

loading

Те споделиха своя опит за това как, ако имаш достатъчно силна мотивация и желание за работа, можеш да работиш това, което искаш, да печелиш от него и да се чувстваш горд и доволен то себе си.

Лекторите показаха различни презентации на тема как да създадем успешен проект и кои са основните неща, които е добре да знаем, ако искаме да се занимаваме с бизнес в уеб бранша.

Имаше и отворена дискусия, в която всеки присъстващ спокойно зададе въпросите, които го вълнуват. Лекторите отговориха на всички, като се постараха да бъдат изчерпателни, точни, ясни и най-вече – вдъхновяващи. Защото именно вдъхновението е коренът на успеха.

На края на лекцията всички в залата почувстваха, че имат увереността и силата да започнат още от тук и още от сега да гонят мечтите си за по-сигурно и красиво бъдеще. Специални благодарности на Дора Дулчева – старши експерт по математика и информатика, както и на любезните домакини от СОУ "Георги Бенковски", които помогнаха да се осъществи събитието.

Още снимки можете да разгледате във Facebook страницата на „Аз мога – тук и сега”, както и във Flickr.

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Национална природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов", град София

НПМГ "Акад. Любомир Чакалов"

На 15 октомври (събота) от 10:00 часа "Походът на вдъхновителите" се случи не къде да е, а в родният град на Рачо Ковача, Иван Калпазанов, Васил Априлов и... Домакин на събитието е най-елитното школо у…

20 Декември, 2016 година
Профилирана гимназия "Васил Левски", град Ямбол

ПГ "Васил Левски"

Искаме ли, значи можем, значи сме и ще бъдем всичко, което пожелаем – тук и сега! Ние можем! Ние сме заедно! "Походът на вдъхновителите" стартира учебната 2015/2016 подобаващо, а именно с ударна доза вдъхновение,…

19 Октомври, 2015 година
97 СУ "Братя Миладинови", град София

97 СУ "Братя Миладинови"

Получихме покана от г-жа Мария Лазарова. Благодарим на цялото ръководство и учителски колектив в лицето на г-жа Е. Манолова директор за това, че не само с думи, а дела инвестирате в бъдещето на нашите…

21 Ноември, 2017 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор