Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

93 ежедневно успяващи българи, 35 населени места, похода,
Над > 17159 км. и срещнахме повече от 6762 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 089 / 2426666 08879 / 44437 sega @ az-moga.bg

поход за и от вдъхновителите на България

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград
4 Ноември, 2015 година

22! 22! Тази събота /31.10.15/, след 3 години отново се завърнахме в любимия ни Благоевград, а повод е, че можем - тук и сега! Ние заедно! "Поход на вдъхновителите" бе във вихъра на вдъхновението, промяната и най-вече основополагането на нещо голямо...голямата крачка към това да сме успешни и хора с добри сърца!

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград — Поход на вдъхновителите

Този поход бе необикновен и не само, защото се завърнахме в един любим град след цели 3 години, а и защото г-н Кристалин Чавдаров провокира широката аудитория от ученици и учители, а най-смелите спечелиха стипендии за предстоящото Национално състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения.

Шест млади, амбициозни и много ентусиазирани младежи приеха неговото предизвикателство и заслужено бяха наградени! Поздравления!

Още един повод направи похода специален и това е празникът на г-жа Диана Милчева, учител по информатика и информационни технологии. Начело с г-н Кристалин Чавдаров, вдъхновителите и учениците засвидетелстваха уважение и дълбок поклон пред житейския опит и борбения дух, който и в този ден ги събра и сплоти!

Вдъхновителите взели участие

Следващият вдъхновител бе специална изненада за учениците от ЕГ, защото г-ца Вергиния Къшева е възпитаник на елитната гимназия. Тя е маркетинг и бизнес консултант, лектор по продажби, маркетинг и мениджмънт, управител на маркетингова агенция. Тя разказа за всички "УЖАСИ", които е видяла и въпреки това не се е отказала и продължава още по-нахъсано. Вергиния определено разпали аудиторията!

Продължихме с най-талантливият ни вдъхновител - г-н Иван Гинев. Неговата история през стаж - рекламна агенция - собствена фирма провокира интерес и участниците проявиха самоинициативност задавайки му въпроси. За финал Иван посъветва аудиторията да следва мечтите си.

Г-н Георги Малчев доказа, че няма "слочаеност" и че всички сме "ильоминати". :) Една история толкова интересна - как от митничар се преминава през съсобственик на голяма дигитална агенция и се стига до ключова директорска позиция в един от най-големите мобилни оператори. Той даде отговор на всички тези въпроси и не само - успя да ни размърда и "мозъчните гънки" с предизвикателства, но няма да издаваме, а само ще подскажем - Lumosity!

Походът не приключи! Основателят на ITraining | Ай Трейнинг г-жа Боряна Петрова освен, че ни разказа, че е била "даскал" и това и липсва много, ни каза основното правило и то е: задължителен купон поне веднъж седмично! Слушаме!

Г-н Google т.е. г-н Геннадий Воробьов от Нетпийк ще го запомним не само с подаръците, които ни остави, но и с разказа за бесарабските българи и неговия житейски опит от 2003 година с пристигането му в майка България до ден днешен! Записахме си и действаме!

В края на похода имахме нужда от Интелект, а вдъхновителите на "Аз мога - тук и сега" определено знаят и могат - тук и сега! Голямо "ДА" за г-жа Ваня Ананиева, основател и собственик на най-чаровните училища за чужди езици и съ-организатор в предстоящото иновативно състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения. Запомнихме, че е много важно да се радваме на малките неща и да не оставяме часовника да спре.

С това не приключва този вълшебен ден, защото всеки един от нас - участниците, запали вътре в себе си пламък, който едва ли някога ще спре да гори, защото ние ще докажем, че можем - тук и сега! Благодарим на всички! Емоцията е неописуема!

Напомняме, че през 2013 година за пръв път бяхме в град Благоевград, отново по покана на ръководството на учебното заведение и отдадената на професията си г-жа Диана Милчева, можете да прочетете повече за Похода на вдъхновителите в Езикова гимназия "Акад. Л. Стоянов" от тук.

Снимки от ЕГ "Акад. Людмил Стоянов" град Благоевград / всички снимки

az moga tuk i sega - flickr

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Профилирана гимназия "Христо Ботев", град Дупница

ПГ "Христо Ботев"

28 Октомври, 2015 година

Най-накрая бяхме и в града на фармацията! В събота /24 октовмри/ посетихме Гимназия "Христо Ботев" в град Дупница по покана на ръководството в лицето на г-жа Мария Фалина - Гиздова, учител по информационни…прочети : )

Основно училище "Стефан Пешев", град Севлиево

ОУ "Стефан Пешев"

21 Октомври, 2017 година

Град Севлиево, любим наш, прекрасен град! Стартирахме отново с "четническата дейност". Благодарим за страхотната организация на местно ниво на г-жа Мария Стефанова. Пожелаваме си всички учители и дейци…прочети : )

Професионална гимназия "Велизар Пеев", град Своге

ПГ "Велизар Пеев"

28 Юни, 2013 година

26 юни 2013 година беше един много вълнуващ и готин ден за учениците от Професионална гимназия „Велизар Пеев” – гр. Своге. На посещение ни бяха едни страхотни, млади ИТ таланти и специалисти. Имахме удоволствието…прочети : )

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437