88 ежедневно успяващи българи, 32 населени места, похода,
Над > 15821 км. и срещнахме повече от 6050 ученици, учители...

Поход на вдъхновителите

За връзка с екип организация: 0897 / 879 980 0877 / 273 999 0894 / 366 058 registrator [__@__] az-moga.bg

"Поход на вдъхновителите" още една от инициативите на голямото семейство - „Аз мога - тук и сега”. Инициативата има една единствена цел - да вдъхновява, мотивира и събужда интереса на учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България!

Следващ Поход на вдъхновителите ще се проведе в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир на 18 Януари, 2018 година

следващ поход СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Радомир
18 Януари /Четвъртък/, град Радомир
10:30 в актова зала

научи повече - тук и сега!

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград
4 Ноември, 2015 година

22! 22! Тази събота /31.10.15/, след 3 години отново се завърнахме в любимия ни Благоевград, а повод е, че можем - тук и сега! Ние заедно! "Поход на вдъхновителите" бе във вихъра на вдъхновението, промяната и най-вече основополагането на нещо голямо...голямата крачка към това да сме успешни и хора с добри сърца!

Езикова гимнази "Акад. Людмил Стоянов", град Благоевград — Поход на вдъхновителите

Този поход бе необикновен и не само, защото се завърнахме в един любим град след цели 3 години, а и защото г-н Кристалин Чавдаров провокира широката аудитория от ученици и учители, а най-смелите спечелиха стипендии за предстоящото Национално състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения.

Шест млади, амбициозни и много ентусиазирани младежи приеха неговото предизвикателство и заслужено бяха наградени! Поздравления!

Още един повод направи похода специален и това е празникът на г-жа Диана Милчева, учител по информатика и информационни технологии. Начело с г-н Кристалин Чавдаров, вдъхновителите и учениците засвидетелстваха уважение и дълбок поклон пред житейския опит и борбения дух, който и в този ден ги събра и сплоти!

Вдъхновителите взели участие

loading

Следващият вдъхновител бе специална изненада за учениците от ЕГ, защото г-ца Вергиния Къшева е възпитаник на елитната гимназия. Тя е маркетинг и бизнес консултант, лектор по продажби, маркетинг и мениджмънт, управител на маркетингова агенция. Тя разказа за всички "УЖАСИ", които е видяла и въпреки това не се е отказала и продължава още по-нахъсано. Вергиния определено разпали аудиторията!

Продължихме с най-талантливият ни вдъхновител - г-н Иван Гинев. Неговата история през стаж - рекламна агенция - собствена фирма провокира интерес и участниците проявиха самоинициативност задавайки му въпроси. За финал Иван посъветва аудиторията да следва мечтите си.

Г-н Георги Малчев доказа, че няма "слочаеност" и че всички сме "ильоминати". :) Една история толкова интересна - как от митничар се преминава през съсобственик на голяма дигитална агенция и се стига до ключова директорска позиция в един от най-големите мобилни оператори. Той даде отговор на всички тези въпроси и не само - успя да ни размърда и "мозъчните гънки" с предизвикателства, но няма да издаваме, а само ще подскажем - Lumosity!

Походът не приключи! Основателят на ITraining | Ай Трейнинг г-жа Боряна Петрова освен, че ни разказа, че е била "даскал" и това и липсва много, ни каза основното правило и то е: задължителен купон поне веднъж седмично! Слушаме!

Г-н Google т.е. г-н Геннадий Воробьов от Нетпийк ще го запомним не само с подаръците, които ни остави, но и с разказа за бесарабските българи и неговия житейски опит от 2003 година с пристигането му в майка България до ден днешен! Записахме си и действаме!

В края на похода имахме нужда от Интелект, а вдъхновителите на "Аз мога - тук и сега" определено знаят и могат - тук и сега! Голямо "ДА" за г-жа Ваня Ананиева, основател и собственик на най-чаровните училища за чужди езици и съ-организатор в предстоящото иновативно състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения. Запомнихме, че е много важно да се радваме на малките неща и да не оставяме часовника да спре.

С това не приключва този вълшебен ден, защото всеки един от нас - участниците, запали вътре в себе си пламък, който едва ли някога ще спре да гори, защото ние ще докажем, че можем - тук и сега! Благодарим на всички! Емоцията е неописуема!

Напомняме, че през 2013 година за пръв път бяхме в град Благоевград, отново по покана на ръководството на учебното заведение и отдадената на професията си г-жа Диана Милчева, можете да прочетете повече за Похода на вдъхновителите в Езикова гимназия "Акад. Л. Стоянов" от тук.

Снимки от / всички снимки

От 2013 година до днес имахме привилегията и честта да бъдем в...

Профилирана гимназия "Христо Ботев", град Дупница

ПГ "Христо Ботев"

Най-накрая бяхме и в града на фармацията! В събота /24 октовмри/ посетихме Гимназия "Христо Ботев" в град Дупница по покана на ръководството в лицето на г-жа Мария Фалина - Гиздова, учител по информационни…

28 Октомври, 2015 година
Професионална гимназия "Ген. Владимир Заимов", град Сопот

ПГ "Ген. Владимир Заимов"

На 15 ноември 2014 година, по традиция в събота се проведе поредният Поход на вдъхновителите от „Аз мога - тук и сега”. Най-сетне сме в града на Вазов, дългоочаквана среща... Този път вдъхновителите Кристалин…

17 Ноември, 2014 година
Природо-математическа гимназия "Акад. проф. д-р Асен Златаров", град Ботевград

ПМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров"

В деня на Трифон Зарезан и свети Валентин – 14 февруари, Вдъхновителите на „Аз мога – тук и сега” решихме да се отдадем на любовта и опиянението от това, което правим така добре – да вдъхновяваме! Втората…

16 Февруари, 2015 година

Вдъхновителите на „Аз мога - тук и сега” / всички успяващи в България

Заедно сме в промяната от самото начало

kristalin chavdarov super hosting spa devin

Благодарим Ви! Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега”, от възникването им като идея (2010 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • slides
  част от az-moga.bg
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  корпоративна група
 • private lawyer sofia
  важен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор
 • BB-TeaBB-Team е българска компания, предлагаща хранителни програми, силово-кондиционни тренировки и консултации.
  здравен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  aktiengesellschaft
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • softuni
  образование
 • Web Direct
  основен партньор
 • Куриерски услуги от Рапидо Експрес - Доставки с куриер
  куриерски услуги
 • itraining
  основен партньор