Актуални публикации в медиите за делата ни

about_small_2

"Походът на вдъхновителите" премина през Хасково

Защото всичко е въпрос на желание и никакво губене на време. Нещата се случват тук и сега и дали ще можем да ги използваме в наша полза, зависи само и единствено от нас!

По време на посещението ни в град Хасково на 21 март 2016 г., местната телевизия (eTV) отрази участието на лекторите и отбеляза съботния ден с кратко мотивиращо интервю с основателя на "Аз мога - тук и сега", г-н Кристалин Чавдаров! Приятно гледане! :)


21 Март 2016, предаване: Новини - eTV
about_small_2

Кристалин Чавдаров: Младежите имат не само нужда от вдъхновение, но и от добри примери

"Да си успешен означава да имаш добра кариера, да имаш морал, да си честен, да имаш семейство. Семейството е един от най-големите успехи. Финансовият елемент рано или късно идва, а и за всеки е различен."

"Успешен е да си на първо място честен, да бачкаш здраво, да не се отказваш, да си постоянен, да можеш да казваш „благодаря“, „обичам те“, да може да искаш и даваш прошка. Ето такива неща казвам на младите хора. И че трябва да разчиташ единствено и само за себе си."


04 Март 2016, автор: Таня Величкова - БНР - Хоризонт / Преди всички
about_small_2

Какво представлява "Похода на вдъхновителите"?

Инициатива се опитва да мотивират младите хора да повярват в себе си и да не спират да следват мечтите си. "Походът на вдъхновителите" вече е преминал през много градове в страната.

В предаването „Часът на Милен Цветков” гостува основателят на инициативата Кристалин Чавдаров и двама от участниците в нея. Вижте какво споделиха те за разговорите си с младежи от страната!


01 Март 2016, предаване: "Часът на Милен Цветков" - Нова Телевизия
about_small_2

Успели българи обикалят България, за да вдъхновят младежи

Той още няма 30 години, но вече може да се нарече успял. Тръгва от Несебър и стига до международна известност.

Кристалин Чавдаров е основател на проекта „Поход на вдъхновителите”, който включва още десетки млади българи като него - успели на родна земя и решили да предадат нататък знанията и житейския си опит. Без да искат нещо в замяна.


17 Февруари 2016, автор: Надя Ганчева - Нова Телевизия / "Здравей България"
about_small_2

"Поход на Вдъхновителите" дава кураж на младите да преследват мечтите си

От години десетки млади и успешно реализирали се в своите области специалисти обикалят българските училища, за да мотивират децата да учат и да намерят най – правилния път за своето кариерно развитие в България.

В Походите на Вдъхновителите, както наричат това свое начинание, винаги участват хора, които доброволно и абсолютно безвъзмездно отделят от времето си, за да разкажат за своя собствен опит, житейски уроци и да дадат полезни съвети и ударна доза мотивация на учениците. Сред тях са Кристалин Чавдаров и Константин Рачев, които гостуваха в предаването "Добро утро, България!" по TV7.

Според гостите младите хора у нас трябва да разберат, че само с труд, постоянство и амбиция може да се постигнат целите. Те смятат, че младите хора са мързеливи и предпочитат по цял ден да се излежават пред телевизора.


18 Март 2015, предаване: "Добро утро България!" - TV7

Вие за нас след похода...

Незабравими мигове от

Ние заедно...

 • Киви Дизайн
  организатор
 • BGsite
  основен партньор
 • СуперХостинг.БГ
  супер партньор
 • Dossev&Co.
  digital security
 • Исмена
  важен партньор
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  HR партньор
 • intellect
  партньор
 • mail bg
  партньор
 • slides
  партньор
 • 1000 stipendii
  партньор
 • CrazyHands.bg | Потопете се в света на ръчно изработените картички, декупаж, квилинг и бъдете уникални!
  партньор
 • Izpiti
  партньор
 • mediacafe
  партньор

 • помогнете ни

Благодарим Ви!

Всички инициативи на „Аз мога - тук и сега“, от възникването им като идея (2011 г.) до ежедневното им поддържане, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от водещите, най-големите и най-коректните в своя бранш компании и приятели. Вие ни давате сила и увереност, за да продължаваме нашата борба, а именно развиване, мотивиране и инвестиране в нашето общо бъдеще, т.е. в нашите деца!